Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A mi się waćpan zdaje że kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy...

Poza tym zamiana 50tki na 35tkę do portretu rozbawiła mnie na cały dzisiejszy wieczór

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    A mi się waćpan zdaje że kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy...

Poza tym zamiana 50tki na 35tkę do portretu rozbawiła mnie na cały dzisiejszy wieczór
    a mi sie wydaje ze nie po to zalozylem ten watek zebys mi tu jakies moraly prawil najpierw popraw swoje zdjecia ktore moim zdaniem sa ..... jakie sa.
    to co chcialem sie dowiedziec juz sie dowiedzialem.

Domyślnie

Na prośbę autora zamykam.
    Ale tak naprawde po przeczytaniu wątku to sądzę, że nie w sprzęcie sprawa, a w umiejętnościach. Przy czym uczenie się poretowania na błysku to zły pomysł. 50/1.8 jest w miarę OK, można dokupić 85/1.8. Ale szkło to nie wszystko. Trzeba ćwiczyć. Miesiącami.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adar18 Zobacz posta
    to co bardziej mi sie podobalo to np: lepiej mi sie trzymalo jest wiekszy.
    lepszy balans bieli niz w moim nikonie i kilka malych szczegółów.
    ale tak jak juz pisalem pewnie jak mial bym mozliwosc popracowac na d3 lub d700 to tez bym byl bardziej zadowolony niz z mojego nikona.
    No. D3x jest większy, też ma lepszy balans i ma jeszcze dużo małych i nawet wielkich szczegółów tylko ma jedną wadę dla dużej większości zakochanych w N - cenę
    Wg mnie szukasz nie wiem czego? niestety tak to widzę. Masz generalnie wszystko co do szczęścia potrzeba aby zająć się na poważnie swoją pasją. Zacznij robić zdjęcia, przestań czytać i zakładać ( choć na jakiś czas ) wątki sprzętowe, przestań porównywać inne systemy bo jeszcze jest Pentax, Olek, Sony, Leica i jeszcze się parę znajdzie. Każdy system ma coś czego inni nie mają, co nie znaczy, że bez tego nie da się zrobić dobrych i bardzo dobrych zdjęć; jak poświęcisz się fotografii a nie sprzętowi to z czasem pewnie i będziesz robił suuuuper zdjęcia.
    To tak na tą chwilę

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Na prośbę autora zamykam.
    pisałem kiedy zamykałeś,
    nie będę kasował, tyle klepania w klawiaturę na próżno

Domyślnie

Hehe, skoro uważasz że mam poprawić swoje zdjęcia to zapraszam do skomentowania i wytknięcia błędów Bo narazie to tylko się rzucasz niepotrzebnie...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów