Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Eva

Domyślnie

zgadzam się z tym, ze modelka powinna mieć buty i że suknia nie powinna zostać ucięta, centralna kompozycja mi nie przeszkadza.
    natomiast na 2 kadrowalbym 0,5cm nizej aby było widac stopy (lepiej jak by były buty) i przeszkadza mi "mina" modelki, chciałbym zobaczyc jakies emocje.
    także wolałbym aby łączenie zdjęć było bezpośrednie, bez tego białego paska
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Zdjęcie z prawej strony nie robi na mnie wrażenia. Kadr, płaski wyraz twarzy modelki, tu jakoś - jak dla mnie - nie harmonizują. Za to zdjęcie z lewej podoba mi się. Wolałbym je szerzej, ale jeśli suknia i kominek są równo przycięte, to chyba może tak być, wydaje mi się też, że zdjęcie jest minimalnie przechylone w lewo. Lepiej niż w prawym zdjęciu, zarysowana jest twarz modelki, i bardzo podobają mi się tu jej nogi, takie pełne, naturalnie kobiece, nie żadne szczudła z wybiegu. Zdjęcie jest ciekawsze przez to, że modelka nie ma założonych butów – fajnie kontrastuje to z przepychem sukni.
    Ja dostrzegam na zdjęciu refleksję, że pod dystyngowanym strojem, może kryć się kobieta z krwi i kości
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

mnie tylko za przeproszeniem wk***a ten caly kominek, wolalbym juz gola sciane, a tak to mi sie podoba chociaz tez nie rozumiem o co chodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Nie rozumiem zdjęcia, więc wstrzymam się z krytyką do czasu aż zrozumiem.
    wystarczyło, żeby mOSAd napisał, że nie rozumie, to nagle wszyscy przestali rozumieć hahahaha!
    czy wszystko musimy rozumieć? przekaz?? ja czasami po prostu lubię postrzec to w kategorii "trafia do mnie"
    i bez jakiś ideologii autora i pytać "co autor miał na myśli"
    - to z lewej PODOBA mi się. technicznie, kadrowo, bez znaczenia czy modelka chciała się rozebrać, czy ubrać.
    - to z prawej NIE PODOBA mi się, ponieważ moim zdaniem z takiej perspektywie rzadko nogi wychodzą korzystnie. i niestety nie wyszły.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    mnie tylko za przeproszeniem wk***a ten caly kominek, wolalbym juz gola sciane, a tak to mi sie podoba chociaz tez nie rozumiem o co chodzi
    wtedy byś powiedział, co modelka w takiej sukni robi na tle białej ściany?

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Mi się lewe bardzo podoba, po prostu, bez szukania przekazu i innego tego typu bzdur
    I WŁAŚNIE O TYM MÓWIĘ !!!

amen.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

A mnie nie lezy, patrze i nie widze Twojego przeslania, ba nawet jak juz sie dowiedzialem jakie to bylo to i tak mnie nie lezy i w zab nie jest mi blizej do zachwytu.

Poza lipa, wyraz twarzy lipa, modelka pasuje na sianko albo w rudere w potytlanej sukni wtedy tak, jest po prostu za nijaka/delikatna/zwyczajna (niepotrzebne skreslic)

pozdroofka
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

Jeżeli o mnie chodzi to obie fotografie podaobają mi się. Jedyne na co moge kręcić nosem (jeżeli w ogóle moge ) to bardzo centralne, prawie symetryczne kadry. Jendnak łatwo się krytykuje...
    Generalnie gratuluję modelki, postaraj się ją namówić na kolejne eksperymenty fotograficzne
    --
    Trochę różnych gratów, chęci i brak czasu...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów