Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Hosting

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Niech moja wypowiedz bedzie kontynuacja... Wczesniej dyskutowalem z filkiem nt. Superhosta. Ja bylem za nimi, filek mowil, ze przesadzaja z oversellingiem i dziwnymi mailami o przeciazaniu serwera. Minelo duzo czasu. I... przyznaje filkowi calkowita racje. To, co wyrabial SH ostanio to jakis horror, ale i farsa. Testowa strona postawiona na Joomla z odwiedzinami dziennie na poziomie (uwaga!) 50 UU (tak, piecdziesiat unikalnych!) to wg wykresu SH obciazenie rzedu 700-800%! I te ich maile o wylaczeniu strony, jesli nie zaradze temu przypadkowi...
    Poszedlem w koncu po rozum do glowy i przerzucilem wszystkie swoje stronki na hosting, ktory jest... 5-krotnie tanszy! Ba, dodatkowo w ciagu 7 dni testowych specjalnie obciazylem wszystkie statystykami online. To bylo nie do pomyslenia, abym wlaczyl je na SH. A tu smigaly az milo. Wylaczylem rowniez caly cache (!). Po 5 dniach kontaktuje z pomoca technicza "tego drugiego" hostingu i pytam o obciazenie, a gosc do mnie: "Jakie przeciazenie? Ja tu nic nie widze". No i pieknie. To mnie przekonalo do calkowitego pozegnania sie z SH. Napisalem do nich jeszcze ladnego maila, w ktorym podziekowalem im za to, ze przez miniony rok nauczylem sie naprawde duzo o optymalizacji witryny. Szkoda, ze to nie pomoglo, dlaczego dziekuje im za wspolprace i przenosze sie w inne miejsce.
    Dzis jestem szczesliwym klientem Linuxpl.com Z czystym sumieniem polecam ten hosting.
    Nooo, a wiesz, że jeszcze dołożyli 2x większe dopuszczalne obciążenia? Tylko chyba nie wzięli tego pod uwagę w konfigu WisePanela. Ja mam w tej chwili u nich 2 dedyki i sporo się uspokoiło, no ale coś za coś. Nie każdy chce płacić prawie 900zł miesięcznie... za serwer

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Nooo, a wiesz, że jeszcze dołożyli 2x większe dopuszczalne obciążenia? Tylko chyba nie wzięli tego pod uwagę w konfigu WisePanela. Ja mam w tej chwili u nich 2 dedyki i sporo się uspokoiło, no ale coś za coś. Nie każdy chce płacić prawie 900zł miesięcznie... za serwer
    No to mnie teraz zastanowiłeś co masz od nich za te 900 zł m-nie
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Uprawnienia umieszczania postów