Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Hosting

Domyślnie

Wcześniej ktoś żalił się na webd.pl i bardzo się zdziwiłem czytając tego posta. Mam na webd 2 konta od 4 lat i nie miałem nigdy żadnego problemu. Mam forum phpbb2, fotobloga pixelposta i wordpressa.

Domyślnie

Na home.pl jestem już od 10 lub 11 lat miałem styczność w ramach zleceń z kilkoma hostingami .
    Na home.pl z obsługą było tak jak z temperaturą w naszym kraju czyli często skrajnie ale od ostatnich 3 lat
    nasza współpraca jest bardziej niż bezproblemowa .
    I powiem wam że mogę płacić trochę więcej za to co otrzymuję w zamian .
    Strony , sklepy działają rewelacyjnie i szybko nie mam problemu z dogadaniem się i analizą przy wyborze usługi na rok następny .
    Polecam home.pl i nazwa.pl .
    Ostatnio edytowane przez gadas ; 30-11-2010 o 21:36
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

1&1 ma jeden problem - co mi po 2 latach za free, skoro nie mogę podpiąć już istniejącej domeny. Ma się to zmienić, ale nie wiadomo kiedy. Aczkolwiek jak ktoś domen nie ma, to bardzo dobra okazja. U mnie skończyło się na wymianie maili z obsługą, bo obecna domena jest mi potrzebna.

Fastom.pl - miałem to ale jakieś 5 lat temu i wolał bym przemilczeć. Już darmowe hostingi były lepsze.

Nazwa.pl - to miałem też już dość dawno, ale wtedy było uznawane za jeden z najlepszych hostingów. Byłem bardzo zadowolony, ale kiedy strona się rozrosła to kazano mi się przenieść na dedykowany serwer (600 zł/miesiąc). Nie było by w tym nic dziwnego, ale zamiast mnie poinformować, że zbliżam się do granicy dopuszczalnego obciążenia serwera (użytkownik nie miał tego jak sprawdzić), to po prostu zablokowali stronę. Skończyło się na emigracji do desk.pl. Nazwa ma jeszcze jedną wadę (nie wiem czy dalej tak jest), że cesja domeny jest problematyczna - trzeba wysyłać pismo pocztą polską.

Desk.pl - tutaj za dużo nie napiszę, bo nie miałem wykupionego hostingu, tylko sponsorowany. Jakość była rewelacyjna, i nie było żadnych problemów. Portal przy którym serwery nazwa.pl zaczynały płonąć, na desku chodził doskonale. Niestety ceny dla normalnych użytkowników były (wtedy) wysokie.

progreso.pl - z tego nigdy nie korzystałem, ale żałowałem że nie poszedłem tam zamiast do nazwy. Tutaj też nie wiem jak jest w tej chwili, ale kiedyś progreso było bardzo chwalone, właściwie ciężko było znaleźć coś z lepszymi opiniami. Oczywiście ceny do niskich nie należały.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 01-12-2010 o 00:04

Domyślnie

A ja po raz kolejny polecę iq.pl. Korzystam z ich usług ładnych parę lat i nigdy nie mieli żadnej wpadki. Wsparcie reaguje natychmiast, nie ma problemu z kontaktem. Mają super panel administracyjny, gdzie można w zasadzie wszystko skonfigurować, przejrzeć statystyki itd. W ramach jednego serwera wirtualnego mam chyba z 5 domen (plus subdomeny), 3 strony i z 15 maili. Do tego mam 2 kolejne serwery pod opieką. Wszystko ustawia się samemu w panelu. Naprawdę polecam.

Domyślnie

A ja pomyslalem sobie o 1&1 jako o dwuletniej promocji na darmowy hosting zdjec
    Pomyslcie, zero ingerencji (sami ustalamy jakie zdjecia, jaki format, kompresja), 10GB miejsca. Czego chcec wiecej?

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów