Szumik na niebie nie przeszkadzaładny kadr.
Szukaj
Szumik na niebie nie przeszkadzaładny kadr.
Super zdjęcie.
A to, co dzieje się w głębi to po prostu rewelacja!
Sie podoba sie
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
bardzo na plus, a lekkim szumikiem się nie przejmuj, dodaje smaczku![]()
Wspaniale zdjecie i widok. Podoba mi sie to zestawienie przebogatego kolorystycznie tla z "przygaszonym" pierwszym planem.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Kocham tamte miejsca, może dlatego podoba mnie się bardzo.
Pozdrawiam!
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
tutaj jest BDB - ładny widok
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Fotografia może się podobać, niemniej jako że to nazwijmy moje klimaty pozwolę sobie skrobnąć kilka moich subiektywnych spostrzeżeń.
Po pierwsze działo się pięknieniemniej mnie osobiście nie przekonuje ten kadr zbyt dużo moim zdaniem dzieje się na pierwszym planie, drzewo, krzaki itd. odwraca to wzrok widza od niesamowitego wręcz spektaklu w oddali. Osobiście spróbowałbym kadrować zza tych krzaków zestawiając na pierwszym planie te śnieżne pasy na polu, bądź też kadrował bez pola w ogóle same Tatry i to piękne światło nad nimi. Natomiast jeśli chodzi o kolorystykę to zdecydowanie pozbyłbym się tego niebieskiego z gór, lasu i cieni, a na samych górach dodał nieco kontrastu. Jestem przekonany że posiadasz również inne kadry z tego pięknego poranka, jeśli tak z wielką chęcią obejrzałbym również inne ujęcia. Oczywiście to moje subiektywne jak podkreślałem odczucia.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Mam podobne odczucia co ostrytux - krzaki i to drzewo prawie w środku kadru a dalej wręcz idealne warunki. Pole z czarną ścianą lasu i piękne góry. Aaach - śliczne są![]()
Skontaktuj się z nami