Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kopruchy

Oszczędny w słowach Awatar Lucas N
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie Kopruchy

Witam wszystkich oto kilka ciepłych wspomnień z lata poproszę o ocenę i uwagi...

1.

2.

Domyślnie

Pola kopru to jedyny mocny punkt (znaczy się dla mnie bo jeszcze nie widziałem takich...), poza tym kiepsko z kadrowaniem, obróbką, kolorem i wreszcie wielkością fotek.
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach Awatar Moff
    Miasto
    Sulejówek

Domyślnie

Imo 2 wygląda jak zdjęcie z książki do geografii albo biologii. Poza tym jak dla mnie, pospolite i nieprzemyślane (taki jest mój odbiór jako osoby mało doświadczonej w fotografowaniu).
    D5000 + N35mm f/1,8G + N18-55mm + N70-300mm f/4-5.6G

Oszczędny w słowach Awatar Lucas N
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

No tak tylko obróbki nie było praktycznie wcale ponieważ nie za bardzo lubię takie zdjęcia zmienione w sensie kolorystyki. Ja też takich pól nie widziałem zobaczyłem jej jadąc motorem i pstryknąłem jak się zatrzymałem, więc dlatego może nie przemyślane kadry bo nie da się chyba jeździć enduro i robić dobre zdjęcia na zapalonym moto. To na obronę. Mam takie jeszcze pytanie jak wstawiać większe fotki bo próbuj któryś raz a nie mogę w regulaminie pisze, że mają być zmniejszone do 1000pix dłuższa krawędź i tak robie a nie wiem czemu takie małe wychodzą.

Domyślnie

Tak jak podszedłeś do robienia tych zdjęć, tak i one wyglądają .
    I wielka szkoda, bo motyw wydaje się być bardzo ciekawym i obiecującym.
    Te zdjęcia potraktowałbym jako dokumentalno-przygotowawcze. Trzeba było tam wrócić wieczorkową porą i przyłożyć się do kadrowania. Myślę, że jak odpowiednie światełko zagościłoby na koprowych kwiatostanach, a na niebie coś interesującego się działo, to fot byłby z tego byczy. A tak to pewnie silnik już ostygł, a i o koprach tylko wspomnienie pozostało, cóż... .

Uprawnienia umieszczania postów