Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Julka

Domyślnie Julka

Taka proba portretowa - moze komus przypadnie do gustu.
    Co Wy na to??

pzdr
    Piotrek

Domyślnie

Mi się podoba jedyneczka. Może trochę za jasna prawa strona, a może i nie
    Ostatnio edytowane przez rmn1 ; 23-11-2010 o 19:14

Domyślnie

Jedyna rzecz, która mi się nie podoba, to właśnie ta prześwietlona część twarzy. Poza tym jest bardzo fajnie - rzadko się zdarza, żeby dwa skrajnie różne zdjęcia dobrze prezentowały się razem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rmn1 Zobacz posta
    Mi się podoba jedyneczka. Może trochę za jasna prawa strona, a może i nie
    dzieki
    Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Jedyna rzecz, która mi się nie podoba, to właśnie ta prześwietlona część twarzy. Poza tym jest bardzo fajnie - rzadko się zdarza, żeby dwa skrajnie różne zdjęcia dobrze prezentowały się razem.
    dzieki bardzo
    a taki mały OT - byłem na blogu - widziałem zdjęcia Górnik vs Lechia - fajnie pokazane - moze nie jestem jakims zagorzałym fanem piłkarskim - wiec nie wiem czy nasze kluby sie "Lubią" czy nie - ale imo mogło by byc wiecej emocji w tych zdjęciach jak na dwie przeciwne drużyny.
    pzdr Piotrek

Domyślnie

Wiem, że moje ostatnie zdjęcia mogły być lepsze, nawet napisałem o tym dość obszerną notkę - to jedna z moich gorszych sesji ostatnio. Koniec offtopa.

Domyślnie

Lewe zdjęcie w miarę. Kadr trochę ciasny - widziałbym to w szerokim kadrze o proporcjach kinowych. Mi przeszkadza bardziej tło niż ewentualne przepalenia. Prawe natomiast nie da się oglądać - bardzo przeostrzone. No i malutkie. Ale wydaje się na dość interesujący kadr i ładny pejzaż.

Uprawnienia umieszczania postów