Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: Oczy Anioła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imac-barnaba Zobacz posta
    Dziekuje Ci kolego za pomoc w trzezwym spojrzeniu na mój problem.
    Dopiero zaczynam .Moje popisy fotograficzne zakoncze chyba na tym zdjeciu ku Waszemu zadowoleniu.
    Moj cel zostal osiagniety,a ze fota nie taka jaka chcielibyscie ogladac trudno. Moze cos w niej jeszcze poprawie,ale po co jak i tak z zasady zostane "zrypany". Nie czuje sie uważony.Dziekuje
    Hmmm... Jak na razie, to widzę, że forumowicze właśnie próbują Ci "trzeźwo" spojrzeć na Twój problem.
    Zastanów się, po co wstawiłeś to zdjęcie. Żeby się pochwalić, czy żeby się czegoś nauczyć? Jeśli to pierwsze, to przepraszam, ale nie ma czym się chwalić. Jeśli to drugie, to dlaczego się ćpasz, kiedy ktoś stara się napisać, jakie ta praca ma wady? Nikt nikogo na tym forum nie "rypie" z zasady, tylko po to, żeby się wyżyć. Jeśli wstawiasz słabe zdjęcie i nie chcesz przyjąć krytyki, to sam się prosisz o kpiny i wyśmianie. Tutaj naprawdę dużo możesz się nauczyć, oczywiście, jeśli chcesz. Bo postawa "moje zdjęcia są najlepsze, patrzcie i się zachwycajcie, broń Boże nie krytykujcie" zdecydowanie nie sprzyja rozwojowi.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

"(...) nie idźcie tą drogą ! (...)"
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Hmmm... Jak na razie, to widzę, że forumowicze właśnie próbują Ci "trzeźwo" spojrzeć na Twój problem.
    Zastanów się, po co wstawiłeś to zdjęcie. Żeby się pochwalić, czy żeby się czegoś nauczyć? Jeśli to pierwsze, to przepraszam, ale nie ma czym się chwalić. Jeśli to drugie, to dlaczego się ćpasz, kiedy ktoś stara się napisać, jakie ta praca ma wady? Nikt nikogo na tym forum nie "rypie" z zasady, tylko po to, żeby się wyżyć. Jeśli wstawiasz słabe zdjęcie i nie chcesz przyjąć krytyki, to sam się prosisz o kpiny i wyśmianie. Tutaj naprawdę dużo możesz się nauczyć, oczywiście, jeśli chcesz. Bo postawa "moje zdjęcia są najlepsze, patrzcie i się zachwycajcie, broń Boże nie krytykujcie" zdecydowanie nie sprzyja rozwojowi.
    Przyjmuje kazda krytyke,ale jak na razie rzeczowej nie bylo tylko masakra,do niczego ale co jest do cho...y do niczego ?Dlaczego nikt z fachowcow nie wypowie sie marytorycznie tylko wmawia mi ze ja sie na wszystkich obrazilem bo nie przyjmuje krytyki.To kompletna bzdura!!!
    Nie wstawilem tego zdjecia zeby sie pochwalić to po pierwsze,bo sam zauwazyles ze nie ma czym sie chwalic.
    Reakcja ludzi byla tak jaka byla ale dla mnie malo rzeczowa,rozumiesz ? Czy tez sie zle wyrazilem?
    NIKON

Domyślnie

czy przed wstawieniem tego zdjecia na forum usiadłeś na spokojnie i pomyślałeś: myślę że to zdjęcie mi się udało, ciekawe co inni o tym myślą? czy poprostu cyk i wstawiam?
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imac-barnaba Zobacz posta
    Reakcja ludzi byla tak jaka byla ale dla mnie malo rzeczowa,rozumiesz ? Czy tez sie zle wyrazilem?
    Czy jesli na smrod siarkowodoru wszyscy beda sie krzywic, tez bedziesz oczekiwal konstruktywnej krytyki tego zapachu? To co pokazales, jest poza skala jakiejkolwiek oceny, a co dopiero rzeczowej argumentacji. Oczekujesz ze ktos w ladnych slowach i kilku-nastu zdaniach opisze ci dlaczego kompletnie spartolone zdjecie, jest kompletnie spartolonym zdjeciem? Jesli faktycznie tego oczekujesz, to znaczy, ze sam w taki sposob tego nie odbierasz. Jesli tak faktycznie jest, to szczerze Ci radze -- zajmij sie czyms innym, niz fotografia.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Może już ktoś zamknie łaskawie ten wątek bo roztrząsanie się nad tym gniotem jest idiotyczne.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

zamykam...zdjęcie jest b.słabe, ale wyzywanie się na autorze nie ma sensu

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów