Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie NIK Software - Color Efex Pro

Ano zostałem posiadaczem Color Efex Pro Cmplt..... i tera zpytanie oryginalnie nastawione to jest an współpracę z PS i to udąło sie zainstalować i nawet numer z nalepki pasował ... (a już pudełko to naprawdę jest bajer.... ) .. ale zastanowił mnie malutki napis ..żeby się łaskawie zrejstrować do otrzymnaia innego "seriala" do instalacji pod NX2 .. któregoż również posiadam .. czy ktoś z was już to przerabiał ?? .. po zarejsterowaniu żadnego klucza do CEP for NX2 nie dostałem....

Domyślnie

dinox pod NX2 jest inna wersja , poprawcie jeśli się mylę ...

Domyślnie

Jest ta sama, czyli pełna. Ale jakoś w mojej wersji do NX2 nic nie pisze o możliwości otrzymania kodu do PSa, a tylko, że po rejestracji mogę robić aktualizacje. A może by kol. dinox przytoczył całą formułkę po angielsku, może tam jest jakiś haczyk?

Domyślnie

Mam pełną wersję Efex`a a nie tylko pod NX2.... odpowiadając na stwierdzenie Lesia83 ..TAk rzeczywiście są dwie osobne "instalki" (PS + NX2) .... z tym że na pudełku mam wyraźnie informacje że po zarejestrowaniu pełnej wersji na www otrzymam klucz do wersji dla NX2... bo ten z naklejki niestety nie pasuje....

Domyślnie

moim zdaniem napisz do supportu, bedzie najszybciej

Domyślnie

właśnie napisałem ... i jak się okazuje nie jest najszybciej

Domyślnie

....a więc sprawa się wjaśniła.... dla posiadaczy/kupujących CEP 3.0 Complete dla PS jest darmowy klucz do wersji przeznaczonej dla NX2 ... po zarejestrowania i pytaniu do supportu otrzymałem link (wazny 14 dni) pod którym sciagamy dedykowaną wersję wspomnainaego CEP dla NX2 + wygenrowany klucz

Pozdrawiam i dziękuje....

Domyślnie

czyli jednak support dziala

Uprawnienia umieszczania postów