Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Studio Colorbox - Dorota L.

Jak zwykle po bardzo dlugiej przerwie wracam na forum Nikona udalo mi sie wreszcie dorobic duzego studia fotograficznego, wiec bede mogl zacząć się znowu roziwjac. Co do zdjec to chcialem pokazac teraz ostatnie, jeszcze co prawda nie z nowego studia, ale IMHO warte uwagi.

ps: wystawiajac je w internecie natknelem sie komentarze ze za bardzo wygladzilem skore z porow. O dziwo musze powiedziec ze to nie moja praca w PSie tylko faktyczna skora modelki. Popraz pierwszy sie z czyms takim spotkalem ale dziewczyna ma ja rewelacyjna.

aby powiekszyc wystarczy kliknac na zdjecie

1)

2)

3)

4)

Domyślnie

Mi osobiscie sie bardzo podoba! Jak bylo blysniete na tlo? Przez plaster miodu, parasolke czy soft box?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Używałem takiego ustawienia. Pomieszczenie było bardzo niewielkie (pokój w mieszkaniu). Wykorzystałem 3 lampki 2x300Ws z softami do oświetlenia sylwetki + jedna lampa ze snootem odbita od blendy do oświetlenia ubrania postaci. Nie miała ona wpływu na oświetlenie tła. Ten efekt to vinieta powstała podczas obróbki.

Domyślnie

Dla mnie bomba ale czemu aż tak wygładziłeś modelkę na twarzy a resztę ciała już nie ??
    D700,D300S+SB-900+N50/1.8+N17-55/2.8
    SI VIS PACEM PARA BELLUM

Domyślnie

Według mnie 1 najlepsza.
    Rzeczywiscie twarz sprawia wrażenie solidnego wygładzania - najbardziej rzuca się to w oczy na 3.

Oszczędny w słowach Awatar galka
    Miasto
    Świętokrzyskie

Domyślnie

1,2 i 4 na TAK!!! na nie niestety 3, twarz tragiczna.....

Domyślnie

dzieki wszystkim za opinie. Jak zwykle wezme sobie je do serca robiac nastepne zdjecia

Domyślnie

Jak na studyjne to fajne. Dobry kolor. Troche widac to wygladzanie. Szczegolnie na twarzy. Troche za bardzo widac

Domyślnie

to jest wycinek wywołanego w LR RAWa. bez rzadnych zmian w PSie

Domyślnie

Cały set mi się podoba. Fajne światełko, dobra obróbka i śliczna modelka.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów