Szukaj
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Mi pasuje. 1 ma super przytlaczajaco-mglisty wrecz nawet troche ponury nastroj. Glownie chyba za sprawa tej nieprzeniknionej sciany mgly...wzrok poprowadzony przez te slady na ziemi w strone mgly, usiluje sie przez nia przebic, ale nie daje rady i wraca z powrotem do tego ciemnego lasu po lewej. BW bardzo dobrze podkresla tu klimat zdjecia mz.
2 juz nie taka ponura w odbiorze, ale dobruy kadr.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
krzysztofz24 bardzo dziękuję za ocenę zdjęcia, muszę przyznać, że po tak długiej przerwie, nie spodziewałem się tak wysokiej oceby, ciekawy jestem co powiedzą inni ?
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Krzysiek łagodnym okiem ocenił 1-ke. Dla mnie nic ciekawego kadrowo, na plus konwersja. Natomiast 2-ka jest juz ciekawsza - ładne przejście kontrastu dające wrażenie głębi obrazu, poprawny kadr - jest OK
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Gdyby tak na dwójce - w tej mgiełce - stała postać, ubrana na czarno ze spuszczoną głową, to byłby niezły czad...
Zmnaczy się, ja byłem sam dlatego nikt za mną nie stałDziękuję! Może ktoś jeszcze ?
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Dobry klimat.
Dwójka mi się kojarzy z Blair Witch Project. Co należy odebrać zdecydowanie jako plus tej fotografii.
Skontaktuj się z nami