Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Grip do D70 ???

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Grip do D70 ???

Widzieliście kiedyś takiego gripa do D70

http://artografix.org/index.php?opti...d=46&Itemid=39

I ma nawet dwa spusty migawki
    Ostatnio edytowane przez King ; 07-01-2007 o 22:01
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Domyślnie

Jest Ciekawy tylko cena wygórowana podobne bywają tańsze ale mają tylko jeden spust

Domyślnie

King ciekawa sprawe znalazles, tyle ze topic winienes zapodac do subforum Systemy zasilania aparatów.

Czyzby znaleziony przez Ciebie grip byl tym mitycznym wynalazkiem z podlaczeniem poprzez gniazdo wezyka (ktory to grip mial miec foto-tip, ale na razie cisza w tym temacie)?

Na http://artografix.org/shop/product_i...products_id=79 mozna przeczytac np. "Wyposażony jest w dwa spusty migawki, wejście na dodatkowy wężyk spustowy i wejście na opcjonalną ładowarkę."
    Ostatnio edytowane przez Domis ; 07-01-2007 o 21:15
    D370s | F70 | N 35 | N 50 | N 70-200 VRII | N 18-200 VR | N 18-70 | T 55-200 | SB-x00 | SB-28 | akcesorium różnej maści

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Domis Zobacz posta
    Czyzby znaleziony przez Ciebie grip byl tym mitycznym wynalazkiem z podlaczeniem poprzez gniazdo wezyka (ktory to grip mial miec foto-tip, ale na razie cisza w tym temacie)?
    To nie ten, nasz na dniach sie pojawi
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

tyle ze topic winienes zapodac do subforum Systemy zasilania aparatów.
    A no prawda, sorry ale nie często czytam o zasilaniu na forum i niezastanawiając się założyłem temat w akcesoriach bo to mi przyszło jako piewrsze do głowy. Można, a nawet trzeba przenieść temat o co prosze naszych moderatorów.
    Co do gripa to sam jestem zdziwinionny nie tyle co gripem lecz dwoma spustami migawki - po co to tak kombinować to ja nie wieim ??.

nasz na dniach sie pojawi
    Aha ten słynny grip do D50 - czekam na niego z cierpliwością a zwłaszcza na jego cenę gdyż dokładny opis gripa zapodał nam już ALF łącznie z fotkami za co bardzo dziękuje . Niestety firmą którą znalazłem nie ma gripa do D50 niewiedzieć dlaczego .
    Ostatnio edytowane przez King ; 07-01-2007 o 21:59
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Domyślnie

Gamling, male pytanko czy ten wasz grip do d70s to ów grip ktory bedzie mial polaczenie drugiego spustu poprzez maly kabelek z boku do wejscia na wezyk spustowy?
    z gory dzieki za odpowiedz
    D7200

Domyślnie

Dokladnie tak.
    A do d50 taki jaki ma Alf.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez King Zobacz posta
    Widzieliście kiedyś takiego gripa do D70
    Widziałem dziś na allegro taki do Sony od FotoTipa (Gamling)
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Obydwa za 2 tygodnie dostępne u mnie.
    Gdybym wiedział, że macie takie ciśnienie na ten do D70s, to miałbym go jeszcze przed świętami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo Zobacz posta
    Obydwa za 2 tygodnie dostępne u mnie.
    Gdybym wiedział, że macie takie ciśnienie na ten do D70s, to miałbym go jeszcze przed świętami...
    Jaka będzie cena ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów