Szukaj
1 mi się podoba. Czysto, ładnie, nawet kwadrat pasuje (przy okazji - na laptopie ciężko to na raz wzrokiem ogarnąć).
2 - taaka ryba? Gest mnie strasznie rozbawił, stąd dobry odbiór
3 - Prawa dłoń modelki tak sobie ułożona i cień za nosem przeszkadza, poza tym Słoneczny Patrol normalniePodoba mi się kadr, przestrzeń wokół modelki i to słońce jesienne (lampa, czy faktycznie wschód słońca? moim zdaniem raczej lampa...).
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
1 super, eh ten kształcikNo nie ma się czego czepić.
2 - nasuwa mi się: "Pan z Wami"
3 - Gdyby dopalić lekko lampą z lewej strony, tak żeby zlikwidować te cienie choć trochę, to byłoby ok.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Fajny pomysł 3, z tym, że lepiej jakby modelka spojrzała w stronę słońca.
dzięki za wnikliwe komentarzeCo do 3 - tylko słońce "w użyciu".
Ladnie tylko spodenki na pierwszym tak jakos dziwnie wygladaja, pozatym ok
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
1 - super, 2 - jakby modelka miała magnesy w rękach i włosy ciągnęły za nimi, 3 - faktycznie dobłysk z drugiej strony by dużo dał.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Bardzo fajna 2ka
te portasy to ze względu na to ze modelka ukrywa pupę,biodra ? Czy to taka ten no... moda?
co do portasów, to... nie bardzo miałem na to wpływ - modelka je założyła i jużraz jeszcze dzięki za komentarze.
Skontaktuj się z nami