Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Roksana

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Roksana

witam,
    pomimo jesiennej aury nad morzem, udało się "złapać" kilka promyków słońca... zapraszam

1.

2.

3.

Domyślnie

1 mi się podoba. Czysto, ładnie, nawet kwadrat pasuje (przy okazji - na laptopie ciężko to na raz wzrokiem ogarnąć).
    2 - taaka ryba? Gest mnie strasznie rozbawił, stąd dobry odbiór
    3 - Prawa dłoń modelki tak sobie ułożona i cień za nosem przeszkadza, poza tym Słoneczny Patrol normalnie Podoba mi się kadr, przestrzeń wokół modelki i to słońce jesienne (lampa, czy faktycznie wschód słońca? moim zdaniem raczej lampa...).
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

1 super, eh ten kształcik No nie ma się czego czepić.
    2 - nasuwa mi się: "Pan z Wami"
    3 - Gdyby dopalić lekko lampą z lewej strony, tak żeby zlikwidować te cienie choć trochę, to byłoby ok.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Fajny pomysł 3, z tym, że lepiej jakby modelka spojrzała w stronę słońca.

Domyślnie

dzięki za wnikliwe komentarze Co do 3 - tylko słońce "w użyciu".

Domyślnie

Ladnie tylko spodenki na pierwszym tak jakos dziwnie wygladaja, pozatym ok
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

1 - super, 2 - jakby modelka miała magnesy w rękach i włosy ciągnęły za nimi , 3 - faktycznie dobłysk z drugiej strony by dużo dał.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Bardzo fajna 2ka
    te portasy to ze względu na to ze modelka ukrywa pupę,biodra ? Czy to taka ten no... moda?

Domyślnie

co do portasów, to... nie bardzo miałem na to wpływ - modelka je założyła i już raz jeszcze dzięki za komentarze.

Uprawnienia umieszczania postów