Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Co do nowego NFS HP to zaniepokoiła mnie wypowedź wcześniej odnośnie braku manualnej skrzyni..
    No przecież to czyste arcade. Jeśli ktoś chce mieć bardziej realną rozgrywkę to kupuje inne gry.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

a ja myślałem, że jestem idiotą i nie mogę tego znaleźć w opcjach. Przecież to jest chore, żeby ograniczać ludzi do automatu! ;/ tam się nic nie robi poza omijaniem innych samochodów
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Domyślnie

hmmm w NFS Carbon jest do wyboru manualna albo automatyczna to w nowszej wersji nie ma ? mi to wisi bo i tak jade na automacie ale dziwna sprawa że nie ma jak mówicie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadOnion Zobacz posta
    A pyka ktoś w F1 od Codemasters?
    no pewno...ale też na PS3

Co do NFS-a : chyba dawno juz sie tak fajnie nie bawiłem samochodówką. Co do GT5 - no cóż...to symulator...więc frajdy sporo mniej (w stosunku do NFS;HP). Żeby czuć było pęd - trzeba po prostu użyć auta z wyższej półki. Ktoś Cię lekko trąci w zderzaczek i często sie to kończy zaliczeniem kołowrotka lub co najmniej wypadnieciem na bandę.
    Aaaaaaa... instalacja trwa prawię 45 min więc można zaliczyć np. obiadek lub porządny prysznic

Jakby co - zapraszam na PSN - nick taki jak tu

Domyślnie

To był dobry zakup dzień spędzony przy konsoli, czas zobaczyć co tam słychać na torach w sieci
    ...

Domyślnie

No muszę przyznać, że fajny ten NFS:HP dawno się tak przyjemnie nie odmóżdżałem

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów