Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    NFS porshe było miodne , velaskez hasło nie pasuje
    Sorry teraz będzie ok. Folder Porsze Hasło: nikon
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Sorry teraz będzie ok. Folder Porsze Hasło: nikon
    Idźcie sobie z tym na PW, ok?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Dla mnie liczy się dobra zabawa, nie potrzebuje systemu tuningu, ustawień auta
    Bardziej chodziło mi o ustawienia typu, ABS, kontrola trakcji, itd. wszystkie ustawienia które pozawalają dostosować relację arcade/symulacja do swoich potrzeb, a w HP ich absolutnie brak.

P.S - Fanom NFS Porsche, polecam jeszcze Mercedes-Benz World Racing - moim zdaniem bardzo udana produkcja.
    Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotone Zobacz posta
    Bardziej chodziło mi o ustawienia typu, ABS, kontrola trakcji, itd. wszystkie ustawienia które pozawalają dostosować relację arcade/symulacja do swoich potrzeb, a w HP ich absolutnie brak.
    To nie ten typ gier. Ten NFS to czysty arcade, się zapierd.... bez zbędnych kwestii Takie było założenie twórców i moim zdaniem świetnie im to wyszło.

Domyślnie

NFS PU było fajne... ale odkąd poznałem Richard Burns Rally to wszystko inne wydaje mi się niewartymi uwagi zabawkami
    Co z tego że grafika pikna jak fizyki brak

Domyślnie

Kurde, narobiłeś mi ogromnego smaka tym Porsche! Ściągnąłem, zainstalowałem i co - kicha. Nie da się zmienić klawiszologii tak aby działała A niestety na strzałkach po prostu nie umiem jeździć A tak chciałem sobie w to zagrać...
    D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ppfalcon Zobacz posta
    Kurde, narobiłeś mi ogromnego smaka tym Porsche! Ściągnąłem, zainstalowałem i co - kicha. Nie da się zmienić klawiszologii tak aby działała A niestety na strzałkach po prostu nie umiem jeździć A tak chciałem sobie w to zagrać...
    Oczywiście, że się da. Trzeba tylko wszystko zmienić, bo wiele klawisz odpowiada np. za rozglądanie się prawo/lewo, klakson, kierunkowskazy, światła awaryjne etc.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Zmieniłem wszystko tak, że nic się nie gryzło i nie działało. Najprostszy sposób - zmieniłem np. przyspieszanie na klawisz "Q" (nieprzypisany domyślnie do żadnej akcji) i nie działa. Dziwne...
    D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800

m3
    Gość

Domyślnie

Ja ostatnio z kumplem w grida przez neta pykam czasem. Może jak by było więcej osób to można by jakiś turniej zorganizować ;] Prywatny server w gridzie jest dość prosty i szybki do założenia więc można by forumowe mistrzostwa rozegrać

Domyślnie

Ja wczoraj sie posililem wersja RELOADED w ramach testu. Jak mi sie spodoba to sobie na gwiazdke zazycze i bede mogl przez neta pykac

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów