Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 56

Domyślnie

nowy HP jest ładny, niestety nic poza tym, scenariusza brak, mnogość ustawień auta (brak) powala, brak jakiejkolwiek konfiguracji kierownicy, no i gwóźdź do trumny - brak manualnej skrzyni biegów (SIC!). Dla mnie - rozczarowanie roku.
    Nawet moja kobita stwierdziła: "myślałam, że będę go miała z głowy na jakieś 2 miesiące... wracam po 2 godzinach z jogi a on nie gra - coś musi być nie tak."

Też uważam, że jednym z najbardziej udanych był Most Wanted!
    Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    seria NFS skończyła się dla mnie na NFS Porsche. Kolejne odsłony nie miały tego czegoś. W Porsche można było grać godzinami
    Zgodze się z kolegą. Porsche miało to coś. I tryb Factory Driver, bajka!
    Jak chcielibyście sobie popomykać w Porsche, to mam wersję bez potrzeby instalacji. 250MB.

A w Hot Pursuita to grałem jakieś 13 lat temu już Ale teraz reklamują nowość, że policyjne wozy będą i będzie można nawet się nimi przewieźć. Też mi coś.
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 22-11-2010 o 00:10
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotone Zobacz posta
    nowy HP jest ładny, niestety nic poza tym, scenariusza brak, mnogość ustawień auta (brak) powala, brak jakiejkolwiek konfiguracji kierownicy, no i gwóźdź do trumny - brak manualnej skrzyni biegów (SIC!). Dla mnie - rozczarowanie roku.
    !
    Dla mnie liczy się dobra zabawa, nie potrzebuje systemu tuningu, ustawień auta, smigam na klawiaturze.
    Każdy ma inny gust i potrzeby.
    Jak chcę sobie pograć w coś bardziej "realnego" to odpalam "Live for Speed".

Domyślnie

velaskez, mi by się przydał taki porsche unleashed, bo właśnie szkałem go wśród swoich płyt, ale nie mogłem znaleźć. Wrzuć go gdzieś, albo odezwij się do mnie na PW, to dam ci hasło do mojego FTPa

Domyślnie

prz3mo jak wytrzymasz kilka dni to bardzo chętnie z Tobą pogram bo po pierwsze musze kupić tą samą gre co Ty, a po drugie mieć czas w ciągu dnia żeby podjechać po tą gre Jakby co to zgadajmy sie na PW o szczegółach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    velaskez, mi by się przydał taki porsche unleashed, bo właśnie szkałem go wśród swoich płyt, ale nie mogłem znaleźć. Wrzuć go gdzieś, albo odezwij się do mnie na PW, to dam ci hasło do mojego FTPa
    Ja go wrzucę na swojego chomika, ale potem mogę wrzucić na Twoje FTP też jak chcesz. Tylko podeślij dane na priva.
    Niestety, w domu nie mam tak szybkiego uploadu jak na uczelni, więc będzie do ściągnięcia najwcześniej z rana.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CFS FOTOELLITE Zobacz posta
    prz3mo jak wytrzymasz kilka dni to bardzo chętnie z Tobą pogram bo po pierwsze musze kupić tą samą gre co Ty, a po drugie mieć czas w ciągu dnia żeby podjechać po tą gre Jakby co to zgadajmy sie na PW o szczegółach
    Spoko Ja czas na tego typu rozrywkę mam raczej tylko wieczorami Jak już kupisz to daj cynk to się wtedy konkretnie zgadamy

Domyślnie

NFS Porsche: http://chomikuj.pl/velaskez
    hasło: nikon

Domyślnie

NFS Porsche to jak dla mnie najlepsza gra samochodowa w historii - ile wieczorów, dni czy też poranków przy niej spędziłem
    Też tak macie, że po tej grze ta marka dostała tak z +milion punktów do ... eee... jakby to nazwać bez wulgaryzmu - jedwabistości?

Ale nie ukrywam - MW też przeszedłem i nawet mi się podobało moje Porsche
    Naucz się czytać

Domyślnie

NFS porshe było miodne , velaskez hasło nie pasuje

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów