Szukaj
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
Nie wiem czy w tym odcinku już próbowałaś prostować te pinyJeśli nie, to zacznij od WYCIĄGNIĘCIA BATERII vel akumulatora. A co do pozywania... Lexar, Podstępu czy inny Gajowy specjalista od żyrandoli i tak nic nie da. Delikatne łapki są mimo wszystko takie zdolne...
Przyjmując domniemaną NIEWINoŚĆ sprawczyni należy przyjąć, że sprzęt taki był po zakupie przed włożeniem karty. Innej możliwości nie ma
Ale i w tym przypadku niewinna będzie winna
, bo wg starej zasady handlowej: widziały gały co brały
Reasumując, próbuj samodzielnie usunąć usterkę (BEZ AKUMULATORA w aparacie). Jak boisz się sama to jakiś zegarMISTRZ, ale nie taki co to młotkiem wszystko naprawia![]()
I nie ma na co czekać, bo jeszcze Ci zarzucą że z tym trzeba było iść od razu a nie zwlekać bo coś się tam jeszcze zrobiłoJa ich znam, takie skręty że hej...
No dobra, ubawiłam się. Kochani jesteście że mi tak humor poprawiacie
Więc - w poprzednim, 538 odcinku skończyliśmy na tym że nie będę prostować. Jednak w dzisiejszym odcinku sytuacja dramatycznie się zmienia, dochodzą do głosu nowe fakty, wątki i rozterki i obecnie wypuszczam psy gończe w poszukiwaniu sprawnych rączek zegarmistrza
A tak na poważnie, to oczywiście jak aparat padł to wyjęłam akumulatory i tylko raz sprawdziłam po nocy czy oby aparat nie wstał. Potem wyjęłam i leżą wyjęte cały czas.
AAA i jeszcze jedno. Jak poszłam Do FJ oddać kartę (z domniemaniem jej wady) to pani mi ją u siebie w czytniku sprawdziła i było ok.
No akcja serialu sensacyjnego się rozwija, co cieszyZagoń męża niech stanie... na wysokości zadania
A co do PODSTĘPU to ja korzystałem tylko raz z ich usług i było O.K., ale koledzy tutaj całe tony żali i złości przelali z klawiatury na ekran... Tydzień potrzebny do przeczytania wszystkich. Nawet jeden z kolegów założył stronę, gdzie można wpisywać swoje żale.
Moim zdaniem aparat podniesie się... chyba, że zwarły się "PINy" od zasilania karty.
Co do Lexara mam identyczną kartę też w D700. 8 GB 300x więc nie narzekajmy na te karty bo są moim zdaniem o niebo lepszym wyborem niż San Disk, biorąc pod uwagę ilość podróbek na rynku SD. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie jak te karty mogłyby uszkodzić slot.
Ostatnio edytowane przez szkiełko ; 22-11-2010 o 23:27
No to teraz wszystko w łapkach zegarMistrzaczekamy na rozwój sprawy i liczymy na szybkie sprawozdanie z działań polowych
Oraz gratulujemy, jak by nie było w miarę szybkiego zdecydowania jak na kobietę
Chociaż decyzja pewnie jeszcze może się zmienić ;]
Skontaktuj się z nami