Close

Strona 14 z 53 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 552

Wątek: d700 umarł

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar daromax
    Miasto
    Oświęcim/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Pyłek to teoria spiskowa jak dla mnie.
    Oddasz do serwisu to dopiero zobaczysz jakie tam powstaną teorie spiskowe żeby tylko nie uznać gwarancji, pyłek to pikuś...

A co do karty, jasne że można sprawdzić, ale jeśli zadziała nie można od razu stwierdzać że to fabryczna wina body..
    Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daromax Zobacz posta
    Oddasz do serwisu to dopiero zobaczysz jakie tam powstaną teorie spiskowe żeby tylko nie uznać gwarancji, pyłek to pikuś...

A co do karty, jasne że można sprawdzić, ale jeśli zadziała nie można od razu stwierdzać że to fabryczna wina body..
    Do autorki:
    Przy oddawaniu aparatu radziłbym oddać też kartę (choć i tak serwisant pewnie o nią poprosi).

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Nawet w postępowaniu karnym jest coś takiego jak domniemanie niewinności. Na Postępu nie ma?

Pyłek to teoria spiskowa jak dla mnie. A jak to karta wadliwa, to może Lexara pozwę?
    Nie wiem czy w tym odcinku już próbowałaś prostować te piny Jeśli nie, to zacznij od WYCIĄGNIĘCIA BATERII vel akumulatora. A co do pozywania... Lexar, Podstępu czy inny Gajowy specjalista od żyrandoli i tak nic nie da. Delikatne łapki są mimo wszystko takie zdolne... Przyjmując domniemaną NIEWINoŚĆ sprawczyni należy przyjąć, że sprzęt taki był po zakupie przed włożeniem karty. Innej możliwości nie ma Ale i w tym przypadku niewinna będzie winna , bo wg starej zasady handlowej: widziały gały co brały
    Reasumując, próbuj samodzielnie usunąć usterkę (BEZ AKUMULATORA w aparacie). Jak boisz się sama to jakiś zegarMISTRZ, ale nie taki co to młotkiem wszystko naprawia

Domyślnie

Nawet w postępowaniu karnym jest coś takiego jak domniemanie niewinności. Na Postępu nie ma?
    Nie ma.

Prostuj to, bo dostaniesz polecenie od moderatora, a za niewykonanie to wiadomo, co grozi.

Prostuj, bo - gorzej nie będzie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Miasto
    Oświęcim/Kraków

Domyślnie

I nie ma na co czekać, bo jeszcze Ci zarzucą że z tym trzeba było iść od razu a nie zwlekać bo coś się tam jeszcze zrobiło Ja ich znam, takie skręty że hej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daromax Zobacz posta
    I nie ma na co czekać, bo jeszcze Ci zarzucą że z tym trzeba było iść od razu a nie zwlekać bo coś się tam jeszcze zrobiło Ja ich znam, takie skręty że hej...
    Wprawdzie to duży OT, ale dyskusja i tak kręci się w koło - nie widać żadnego, nomen omen, postępu.
    Chciałem zapytać, widząc że masz dużo uwag do serwisu, czy miałeś z nim jakieś przejścia - dobrze byłoby wiedzieć czego się wystrzegać.

Domyślnie

No dobra, ubawiłam się. Kochani jesteście że mi tak humor poprawiacie

Więc - w poprzednim, 538 odcinku skończyliśmy na tym że nie będę prostować. Jednak w dzisiejszym odcinku sytuacja dramatycznie się zmienia, dochodzą do głosu nowe fakty, wątki i rozterki i obecnie wypuszczam psy gończe w poszukiwaniu sprawnych rączek zegarmistrza

A tak na poważnie, to oczywiście jak aparat padł to wyjęłam akumulatory i tylko raz sprawdziłam po nocy czy oby aparat nie wstał. Potem wyjęłam i leżą wyjęte cały czas.

AAA i jeszcze jedno. Jak poszłam Do FJ oddać kartę (z domniemaniem jej wady) to pani mi ją u siebie w czytniku sprawdziła i było ok.

Domyślnie

No dobra, ubawiłam się. Kochani jesteście że mi tak humor poprawiacie

Więc - w poprzednim, 538 odcinku skończyliśmy na tym że nie będę prostować. Jednak w dzisiejszym odcinku sytuacja dramatycznie się zmienia, dochodzą do głosu nowe fakty, wątki i rozterki i obecnie wypuszczam psy gończe w poszukiwaniu sprawnych rączek zegarmistrza
    .
    No akcja serialu sensacyjnego się rozwija, co cieszy Zagoń męża niech stanie... na wysokości zadania
    A co do PODSTĘPU to ja korzystałem tylko raz z ich usług i było O.K., ale koledzy tutaj całe tony żali i złości przelali z klawiatury na ekran... Tydzień potrzebny do przeczytania wszystkich. Nawet jeden z kolegów założył stronę, gdzie można wpisywać swoje żale.

Moim zdaniem aparat podniesie się... chyba, że zwarły się "PINy" od zasilania karty.
    Co do Lexara mam identyczną kartę też w D700. 8 GB 300x więc nie narzekajmy na te karty bo są moim zdaniem o niebo lepszym wyborem niż San Disk, biorąc pod uwagę ilość podróbek na rynku SD. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie jak te karty mogłyby uszkodzić slot.
    Ostatnio edytowane przez szkiełko ; 22-11-2010 o 23:27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szkiełko Zobacz posta
    .... Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie jak te karty mogłyby uszkodzić slot.
    Ja nie musiałem sobie wyobrażać, potwierdziłem to naocznie i potem kieszenią - ok. 400zł.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Miasto
    Oświęcim/Kraków

Domyślnie

No to teraz wszystko w łapkach zegarMistrza czekamy na rozwój sprawy i liczymy na szybkie sprawozdanie z działań polowych Oraz gratulujemy, jak by nie było w miarę szybkiego zdecydowania jak na kobietę Chociaż decyzja pewnie jeszcze może się zmienić ;]

Strona 14 z 53 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów