Czekam więc cierpliwie i trzymam kciuki.
Szukaj
Czekam więc cierpliwie i trzymam kciuki.
W piątek dostałam informację, że odpowiedź została do mnie wysłana. Nie powiedziano mi jaka, więc czekam na listonosza...
Ostatnio też jedna osoba podpowiedziała mi, że w przypadku odmowy, sprawę sądową można zrobić jako zbiorowy pozew, bo problemy z pinami, mam nie ja jedna. Moim zdaniem są one za delikatne i już.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Parodia. Wysłano odpowiedź, ale nie mogą jej przekazać osobiście. Poczta list dostarczy za tydzień, kolejne przeciąganie już i tak zdenerwowanego użytkownika aparatu..
Współczuję![]()
Dodam, że otrzymałam wreszcie pocztą odpowiedź na moje pierwsze pismo (bo w końcu odebrałam osobiście w punkcie sprzedaży). W kopercie cała korespondencja była jako załącznik do pisma, że przesyłają mi PONOWNIE, bo pierwszy list wrócił jako nieodebrany... Dziwne, nie? Listonosz złośliwiec zapomniał o wrzuceniu zarówno Awizo, jak i Awizo powtórne...![]()
tak sobie czytam ten watek, i az stwierdzilem ze pogłaskam moja puszke, zeby przyadkiem nie wpadła na pomysł zeby wywinac kitajca.
az strach myslec...
... i tak was lubie...
Odebrałam wczoraj sprzęt ze sklepu - odwołania oczywiście nie uznano. Naprawiam teraz na własny koszt i zgodnie z planem, przygotowuję się do procesu. Już rozmawiam z dwoma prawnikami - obydwaj są zgodni, że jeśli nie popełnię błędów prawnych, to sprawa jest jak najbardziej do wygraniaTrzymajcie wic kciuki i nie wykluczone, że będę w jakiejś tam przyszłości potrzebować świadków, którym się też piny przy wkładaniu karty powyginały, albo takich co tyle o tym słyszeli, że się boją karty ruszać. Więc wtedy przybędę i będę prooooosiiiiić
![]()
Skontaktuj się z nami