Close

Strona 4 z 56 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    ja jestem za wyprostowaniem pinów - według mnie nic nie tracisz
    zastanów się, Twój tok rozumowania byłby ok, gdyby aparat był po gwarancji. Ten aparat jest na gwarancji. Jeśli po zgłoszeniu na Postępu Dziewczyna dowie się, że to Jej wina i chcą Ją skasować srogo, wtedy może im podziękować i grzebać przy pinach. Na odwrót to trochę nie ma sensu: jakby coś zwaliła przy tym prostowaniu, to na Postępu nie ma szans...

Zbanowany
    Miasto
    50-cio tysięczne

Domyślnie

a ja za wyslaniem do serwisu, nie mow im nic i nie sugeruj, niech sami dojda do tego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Paśnik Zobacz posta
    zastanów się, Twój tok rozumowania byłby ok, gdyby aparat był po gwarancji. Ten aparat jest na gwarancji. Jeśli po zgłoszeniu na Postępu Dziewczyna dowie się, że to Jej wina i chcą Ją skasować srogo, wtedy może im podziękować i grzebać przy pinach. Na odwrót to trochę nie ma sensu: jakby coś zwaliła przy tym prostowaniu, to na Postępu nie ma szans...
    Tym bardziej, że ściany mają uszy i Postęp pewnie czyta sobie takie wątki

Sama jeszcze zdążysz sie pobawić w naprawianie, choćby pensetą, ale najpierw bym chociaż zadzwonił na Podstępu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Tym bardziej, że ściany mają uszy i Postęp pewnie czyta sobie takie wątki

Sama jeszcze zdążysz sie pobawić w naprawianie, choćby pensetą, ale najpierw bym chociaż zadzwonił na Podstępu.
    Ściany kochane: serce mi pękło że moja nowiutka Ślicznotka nie chce ze mną pracować. Pomóżcie. Bez kłód pod nogi. Jestem porządnym obywatelem. Płacę podatki i ZUS! I odnoszę ptaki nieloty do schroniska

Domyślnie

hmm jeśli zauważą uszkodzenie pinów to i tak z gwarancją można się pożegnać ... można ciąć głupa , ale uważam , że w tym serwisie są na tyle obeznani i mądrzy ludzie , że takie "szaraczki" jak my nie są w stanie wcisnąć im kitu .
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    hmm jeśli zauważą uszkodzenie pinów to i tak z gwarancją można się pożegnać ... można ciąć głupa , ale uważam , że w tym serwisie są na tyle obeznani i mądrzy ludzie , że takie "szaraczki" jak my nie są w stanie wcisnąć im kitu .
    Ale zauważ jedną rzecz - ja nie chcę im wcisnąć kitu!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    odnoszę ptaki nieloty do schroniska
    Błąd. Miejsce kiwi jest na straganie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    zamszowe kartofelki, mniam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Już Was lubię!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Ale zauważ jedną rzecz - ja nie chcę im wcisnąć kitu!
    hm jeśli powiesz " źle włożyłam kartę pamieci i aparat padł " to miły Pan z serwisu powie Ci , żebyś naszykowała z tysiąc złotych na naprawę ( bo muszą wymienić to ,to i to i gumy które masz zapewnie jak nowe - no ale cóż drugi raz tych samych nie założą )... może najpierw do nich zadzwoń i zapytaj przed tym jak wyślesz aparat.

mimo wszystko trudna sytuacja i trudny wybór co zrobić , powodzenia Ci życzę z tym wszystkim jak już podejmiesz decyzje co i jak i naprawisz go to napisz ile Cie to kosztowało .
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-11-2010 o 22:32 Powód: proszę nie pisać postu pod postem.
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Strona 4 z 56 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów