Dlatego wolę sama nic nie kombinować. Naprostować piny zdążę jeszcze, jesli odrzucą gwarancję.
Szukaj
Dlatego wolę sama nic nie kombinować. Naprostować piny zdążę jeszcze, jesli odrzucą gwarancję.
Wyślij do serwisu i napisz, że jest to sprawdzian forum, czy serwis poprawił się z obsługą. Napisz, że na decyzję serwisu czeka wielu zniecierpliwionych użytkowników marki Nikon.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Bez zgody tego nie zrobią.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Ci co są za nieruszaniem pinów mają według mnie rację, bo pogrzebiesz jak już będziesz pewna, że nie stracisz przez to gwarancji, a z drugiej strony może warto zadzwonić sobie anonimowo do serwisu (nawet kupić starter za 5 zł żeby potem nie dzwonić z tego samego numeru jak by przyjęli) i spytać czy przyjmują takie usterki na gwarancji czy możną się z nią pożegnać, może powiedzą coś ciekawego, w końcu nic tym nie ryzykujesz a zyskać można sporo
![]()
Powodzenia, informuj na bieżąco jak się ma sprawa![]()
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
Wg mnie nie ma mowy o naprawie gwarancyjnej.
Pozdr.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Osobiście też tak myślę, w końcu te warunki gwarancyjne są tak pisane aby była jak najmniejsza możliwość uznania jej..ale zapytać nie zaszkodzimoże ktoś na forum w takim serwisie pracuje? Społeczność jest spora
może się ktoś znajdzie.
A tak z innej bajki co do gwarancji, urzekły mnie testy paczek kurierskich jakie należy wykonać aby mieć podstawę do gwarancji, np. mając zapakowany telewizor w dużą paczuszkę należy go zrzucić na ziemię, najlepiej bardzo twardą z około 1,5 metrajak przeżyje to znaczy że dobrze zapakowane, jak nie to będziemy wiedzieli że za słabo się staraliśmy ;] pomyślcie np. o zestawie kieliszków czy coś
przecież to są absurdy... taki mamy piękny kraj.
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
Skontaktuj się z nami