Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    merytoryczne czy nie ale za dużo zdjęc
    Jakiś nowy regulamin? Ja pamiętam tylko sugestie. Te fotografie się doskonale bronią. Nie jest nudno. Ma się wrażenie że zwiedza się miasto z fotografem przez kolejne dni. Nie lepiej wytykać i łajać tych co publikują słabe zdjęcia? Nie da się chyba zawyżyć poziomu forum, co? Co też miałby zmienić wątek podzielony na dwie części?
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Seria w sumie całkiem fajna, ale mam z nią pewien kłopot - prawie na każdym dla mnie jest coś nie tak, pokadrowane niestarannie, jakby robione w biegu.

c-man
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Bardzo dobre fotki z NYC. Dalej utrzymuję, że chcę tam kiedyś mieszkać...
    Bo jest spirytus 96%?

Fajna seria. Pokazuje klimat miasta...
    Ostatnie u mnie wygrywa.

Domyślnie

Dzięki za komentarze Gwoli wyjaśnień, zdjęcia były robione w biegu, z resztą nie uważam żeby na tym traciły, to tylko podkreśla klimat tego miasta.

Domyślnie

Zróżnicowana jakość, ale ogólnie przyjemnie się ogląda. Gorzej wyszły nocne zdjęcia - widać większej staranności wymagają. Podoba mi się 10, 21, 22. 26 niezłe, choć trochę tu zabrakło przestrzeni jak na mój biust.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Bardzo.... Zrobiłeś niezłą reklamówkę ze wszystkimi pozytywami i mankamentami... Tez tam kiedyś pojadę...

Domyślnie

Większość przekazuje klimat i dlatego fajnie się ogląda.

Domyślnie

a ja bym powiedział, że wtórne. wszystkie te zdjecia widzialem juz milon razy w prasie i albumach o NY, oczywiscie innych autorów. Moją uwagę przyciągnęło zdjęcie nr 6 z odbiciem w masce, swietnie zauważone, jednak kadr moglby być ciaśniejszy. Nr 20 też jest świetny, dobrze uchwycony moment - takich zdjęć chciałbym oglądać więcej! Reszta średnia i nudna, aczkolwiek bardzo poprawna.

A, na blogu masz jeszcze swietne zdjecie ze schodami!
    Ostatnio edytowane przez cammal ; 29-11-2010 o 02:31
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Te zdjęcia są poprawne albumowe i oczywiste bo pierwszy raz byłem w NY i zachłysnąłem się tym co banalne i oczywiste, zupełnie nie miałem ochoty ani potrzeby szukać niuansów, kontrastów i niebanalnych kadrów bo to co już tak obfotografowane zrobiło na mnie na żywo ogromne wrażenie. Zdjęcie powyżej było zrobione w Museum of Modern Art, 4 godziny latania jak małpa w fabryce bananów, w życiu nie byłem tak blisko Pollocka, Mondriana, Klimta i długo można by jeszcze wymieniać, a przy Pannach z Avinionu stałem chyba z pół godziny

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów