Close

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 133

Domyślnie

Hahaha Nie należę, bo pierwszy raz o niej słyszę. Daleko mi do grona profesjonalistów, zmierzam ku kupnie pierwszej w życiu lustrzanki - gdzie ja bym się pchała w takie kręgi. Niemniej, brzmi to całkiem ciekawie, ale co taki osesek jak ja będzie się sam wbijał w męskie grono?

Domyślnie

Widzę że masz taki sam dylemat jak ja jakiś czas temu.
    Mimo wszystko polecam używane D90 do tego zoom 18-105 + stałka czy to 35 f1,8 czy 50 f1,8 (ja kupiłem 50tke).
    Dzięki forumowej giełdzie udało mi się taki zestaw wyrwać za troszeczkę ponad 3000zł, i nie żałuję ani grosza. (Sprzęt z przebiegiem ok 13k klapnięć)
    Zagripowane D90 + Sigma 17-50 f2.8 + SB900 + Nissin Di622

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lia Zobacz posta
    Niemniej, brzmi to całkiem ciekawie, ale co taki osesek jak ja będzie się sam wbijał w męskie grono?
    Osesek...masz już 20 lat
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Nie zmienia to faktu, że jestem początkująca w tej dziedzinie.

Domyślnie

http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=117 - tutaj masz podforum grupy Neptun. Na pewno znajdziesz w niej kogoś z Gdańska. Nie ma się czego bać, to nie żadna sekta (chyba :P )
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur87 Zobacz posta
    Dzięki forumowej giełdzie udało mi się taki zestaw wyrwać za troszeczkę ponad 3000zł, i nie żałuję ani grosza. (Sprzęt z przebiegiem ok 13k klapnięć)
    O Boze?!?! a byles juz zarejestrowany 6 miesiecy na forum?? i jakos nie widze zebys mial 75 postow!! Toz to grzech!!

Domyślnie

To jeszcze z czytaniem ze zrozumieniem masz problem? Limit dotyczy publikacji jakichkolwiek anonsów.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Mam pytanie odnośnie pamięci. Zauważyłam, że są tak jakby dwa rodzaje: microSDHC i SDHC. Którą wybrać do D5000? Przykładowe aukcje na allegro:

http://allegro.pl/4-gb-goodram-karta...321292852.html
    http://allegro.pl/karta-pamieci-king...317260947.html

Jak dla mnie to one różnią się wielkością...

Domyślnie

SDHC, i moim zdaniem nie ma co oszczędzać na karcie.. ale nie mówię od razu o kartach za jakieś grube pieniądze, ale kup coś sprawdzonej i dobrej firmy, np. SanDisk
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów