... drzewko... sobie wypatrzyłem i powstał taki oto kadr.
Niestety pogoda odmówiła posłuszeństwa, ale... zaryzykowałem
Zapraszam
Pozdrawiam
Szukaj
... drzewko... sobie wypatrzyłem i powstał taki oto kadr.
Niestety pogoda odmówiła posłuszeństwa, ale... zaryzykowałem
Zapraszam
Pozdrawiam
...... gdy się nie ma co się lubi, to się szuka ciekawych kadrów, ..... ładnie wypatrzone
Ładnie wypatrzone, ładnie podane!
Dobrze to wypatrzyłeśkompozycja mz udana
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Bardzo dobrze wypatrzony motyw, jednak moim skromnym zdaniem troszeczkę się gubi w takiej wersji kadrowania.
Myślę, że kwadrat idealnie tu pasuje i załatwia doskonale sprawę odpowiedniej prezentacji "samotnego".
Co mi się jeszcze bardzo podoba, to świetnie złamanie kompozycji za sprawa tego ukośnego pasma drzew w jesiennym odzieniu.
Spodziewalem sie jakiegos drzewka na polu...a tu pelne zaskoczenie. Samo drzewko jak PABLOOK wyzej napisal troche ginie, jeszcze jakbys je "przesadzil" w PS bardziej w prawo i do dolu (mniej wiecej na styk zasniezonej grani z ciemna skala) to by bardziej bylo widoczne w kadrze. Ale do sedna
, a czort z tym drzewkiem
. Wspaniale zestawienie jesiennych kolorow po lewej na dole z zimowa biela na dalszych planach i jeszcze zielen na dole do kompletu. Wspaniala gra kolorami, doskonale widoczna faktura poszczegolnych planow i na dodatek te unoszace sie chmurki...porzadny kawa ldobrego widoczku zamkniety w kadrze. BDB
.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 19-11-2010 o 16:39
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
a ja nie wiem czemu, ale spodziewalem sie wlasnie tego
chociaz kadrowanie i mnie nie do konca odpowiada![]()
Naucz się czytać
Niezłe kontrasty przechodząc z lewa na prawoPodoba mi się ta fotografia
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Skontaktuj się z nami