Komentarze i uwagi mile widziane.
Pozdrawiam
Kuba
Szukaj
Komentarze i uwagi mile widziane.
Pozdrawiam
Kuba
poprawne, ale coś mi jednak w nim nie gra jak powinno, chodzi mi o kompozycję i osadzenie tego zdjęcia
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Jak dla mnie: kolorki i kadr fajne, ale domki trochę się walą i chyba trzeba by je troszkę wyprostować...
Nie pomoże sprzętu kupa, jak fotograf d...a...
Widzialbym inny kadr, szerszy. Kolorysyka na plus mz.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Moim zdaniem brak motywu.
To nie wioska tylko jakaś nowoczesna zabudowa.
"Rybackość" widać po głębszej analizie.
Zielone ogrodzenie - brrrrr.
Słabe miejsce.
Na technice się nie znam.
Pozdrawiam,
Tomek
Henio,
nie wszystkie wioski rybackie wyglądają tak jak te z polskiego wybrzeża. Wioski rybackie we Włoszech, a zwłaszcza w Ligurii wyglądają właśnie tak.Nie wierzysz? Jedź i sprawdź.
Zielony płotek - pomimo moich próśb panowie nie chcieli zdemontować rusztowania. Teraz muszę wysłuchiwać takich uwag... Life is brutalSorry Henio, ale liczyłem na trochę inne uwagi, komentarze i rady.
Czy miejsce jest słabe - dyskutowałbym, kilka innych zdjęć (foto nr 1 oraz panorama) prezentujących ten zakątek znajdziesz tutaj .
Pozdrawiam
Kuba
szerokie szkło widać w kadrze,do wyprostowania , kolory OK.
Puszka300D90isłoiki.......
OK. Taką znalazłeś. Może w okolicy były ciekawsze/łatwiejsze?
Oni tam mają kawał lini brzegowej,
Zielony płotek - pomimo moich próśb panowie nie chcieli zdemontować rusztowania. Teraz muszę wysłuchiwać takich uwag... Life is brutalSorry Henio, ale liczyłem na trochę inne uwagi, komentarze i rady.
Niepotrzebnie wdawałeś się z nimi w dyskusję.
To są najgłupsze tłumaczenia świata.
Odbiorcy nie interesuje dlaczego tam jest to beznadziejne ogrodzenie. Szpeci zdjęcie i koniec.
Tak samo jak nie będzie go interesować dlaczego na pierwszym planie zdjęcia z kanionu antylopy stoi wielka baba i dłubie w nosie.
Jeśli to miejsce jest w istocie ciekawe to tym gorzej dla Ciebie bo nie potrafisz tego pokazać.
Nie wiem jakich rad oczekujesz.
Moja do tego zdjęcia jest taka: nie pokazuj go nikomu.
Pozdrawiam,
Tomek
Skontaktuj się z nami