Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Bardzo ważne pomóżcie

szukam o to takiego ustrojstwa gdzieś to kiedyś w sprzedaży widziałem a koleżanka chce to robić i chce się upewnić czy tego nie da się kupić w jakiejś firmie, i pytanie jak to się nazywa, kompletnie nie znam się na sprzęcie studyjnym i nie mam parcie, żeby się na nim znać a jednorazowo pomagam więc jak coś to dajcie znać gdzie i jak to kupić

Domyślnie

Ring flash
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ring flash
    No ta wersja to akurat ring light

Tutaj jedna z wersji DIY: http://www.ozi.webas.pl/kolo/

Domyślnie

Kabelki i oprawki kupisz w dowolnej hurtowni elektrycznej, płytę wiórową/MDF w zakładzie stolarskim (wytną przy okazji), żarówek warto poszukać tanich, bo kosztują chyba najwięcej z całego ringa. I wieszak na kółkach na ubrania do zawieszenia. Godzinka biegania, godzinka roboty, max 200zł z portfela. Sam takie cacko zrobiłem i swego czasu szukałem takich gotowców, ale raczej nikt nie produkuje akurat tego typu ringów...

Domyślnie

Podobny efekt uzyskasz biorąc oktę dużą, stawiając za sobą i opierając się o jej środek plecami. Będzie świecić naokoło Ciebie. Oprócz tego można ją wykorzystać na inne sposoby
    Rzuć okiem na 3ci film od góry, 2min 11ta sekunda

Domyślnie

Jakie żarówki najlepiej zamontować do tego gadżetu ?

Domyślnie

mam taką na sprzedaż jakby ktoś chciał
    wieecj na pw

Uprawnienia umieszczania postów