Hej,
szacunek dla Babci! Ciesz się, że ją ciągle masz!
Za dużo góry, reszta ok.
Pozdrawiam
Szukaj
Hej,
szacunek dla Babci! Ciesz się, że ją ciągle masz!
Za dużo góry, reszta ok.
Pozdrawiam
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
ja widzialem ten kadr tak jak zrobilem. Miejsce tez nie jest przypadkowe. Około 60 lat temu babcia zasadziła te krzewy, to cześć jej samej.
węższy kadr- widoczne przerysowania.
Świetna babcia, świetne zdjęcia. Do czegoś zawsze można się przyczepić, nie wpadajmy w paranoje. Wielu z tych ekspertów od kadrowania na swoich stronach mają nijakie foty ale za to na forum wiele do powiedzenia![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
nie, nie moglem. Tak mialo byc, nie patyk a pąki młodości.
Gdzie to przerysowanie? Podoba się bardzo.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Jedna z najpiękniejszych modelek które tu widziałem. Historia, naturalność, mądrość a nie ten durnowaty plastik-fantastik z blurowaną skórką.
Piękne światło, kolory.
Ale kadr do kitu. Oglądaj dużo malarstwa portretowego, ja przynajmniej tak się uczyłem portretu.![]()
jeden z najmilszych i najpomocniejszych komentarzy jakie sam dostalem a i czytałem na forum. Dziękuje korsarz. Co prawda kadr to kwestia gustu, są osoby którym się podoba, sa ktorym nie. To był taki spontan, ale napewno masz racje ze trzeba sie edukować. Dobrze, że mi przypomniales, aby odswiezyc pamiec i nauczyc sie czegos wiecej. Jakie pozycje ze swojej strony bys polecil ?
ostatnie wiecej was nie drecze zlymi kadrami
btw. korsarz powiedz co jest zlego w kadrze ze swojego doswiadczenia literackiego ?
co do swiatla, swiecidelkiem byla 580
Skontaktuj się z nami