Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Oczy które hipnozują- Julia

Julia

Troche miękko to zrobiłem , możę sie Wam spodoba
    D700 i inne graty

Domyślnie

No w końcu się doczekałem tej sesji z wody!!
    Ładnie, prosto, schludnie, czysto, ostro, ładnie. Trochę jakby wklejone, ale ładnie.
    Masz jakieś szersze kadry, bo chciałbym zobaczyć jak Julia w tej wodzie wyglądała

Domyślnie

Troszke skóre wygladzilem zeby uchwycić te kropelki wody i ze skóra jest mokra.
    Szersze kardy ma tylko jeszcze obrobione
    D700 i inne graty

Domyślnie

dobrze wyszło, fajna fotka. Przykład na to, ze warto dopalać lampą w plenerze wychodzi ladnie.

Domyślnie

No miałem założoną lightsphere na sabike , ładne rozprasza , wszyscy się dziwią co ja za słoik na lampie nosze
    D700 i inne graty

Domyślnie

hehe już kojarzę, zakładałem do siebie, powiem tyle REWELACJA. Pogratulować dobrego doboru sprzętu. Dużo osób pisze o drogim sprzęcie w postaci body czy obiektywów. A mało kto pamięta o takich drobnych tanich detalach jak, dyfuzory na lampy, blendy itd....
    A warto pamiętać.

Domyślnie ...

Ludzie, techniczne może i jest dobre ale kompozycja woła o pomste do nieba. Strasznie słabo. Autorze, czym kierowałeś się tak niefortunnie kadrując, spójrz na dół kadru, co to w ogóle ma być???

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Zgadzam się za bardzo ,,ucieka z kadru” szkoda, bo tak ogólnie to ok.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Znowu kadr nie najlepszy. Za dużo wolnej przestrzeni po lewej stronie, a za mało na górze zdjęcia.
    Oczy faktycznie hipnotyzują. Dziewczyna sliczna, ale następnym razem zrób jej bardziej poprawny portret, bo szkoda marnować taki atrakcyjny obiekt

Domyślnie

Bardzo ładnie. atełko imkadr. Nawet oczy tutaj wyszły naturalnie, w przeciwieństwie do drugiego zdjęcia Julii które tez umieściłeś na forum. Tam przekombinowaleś z obróbką.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów