Szukaj
No w końcu się doczekałem tej sesji z wody!!
Ładnie, prosto, schludnie, czysto, ostro, ładnie. Trochę jakby wklejone, ale ładnie.
Masz jakieś szersze kadry, bo chciałbym zobaczyć jak Julia w tej wodzie wyglądała
Troszke skóre wygladzilem zeby uchwycić te kropelki wody i ze skóra jest mokra.
Szersze kardy ma tylko jeszcze obrobione
D700 i inne graty
dobrze wyszło, fajna fotka. Przykład na to, ze warto dopalać lampą w plenerze wychodzi ladnie.
No miałem założoną lightsphere na sabike , ładne rozprasza , wszyscy się dziwią co ja za słoik na lampie nosze![]()
D700 i inne graty
hehe już kojarzę, zakładałem do siebie, powiem tyle REWELACJA. Pogratulować dobrego doboru sprzętu. Dużo osób pisze o drogim sprzęcie w postaci body czy obiektywów. A mało kto pamięta o takich drobnych tanich detalach jak, dyfuzory na lampy, blendy itd....
A warto pamiętać.
Ludzie, techniczne może i jest dobre ale kompozycja woła o pomste do nieba. Strasznie słabo. Autorze, czym kierowałeś się tak niefortunnie kadrując, spójrz na dół kadru, co to w ogóle ma być???
Zgadzam się za bardzo ,,ucieka z kadru” szkoda, bo tak ogólnie to ok.
Znowu kadr nie najlepszy. Za dużo wolnej przestrzeni po lewej stronie, a za mało na górze zdjęcia.
Oczy faktycznie hipnotyzują. Dziewczyna sliczna, ale następnym razem zrób jej bardziej poprawny portret, bo szkoda marnować taki atrakcyjny obiekt![]()
Bardzo ładnie. atełko imkadr. Nawet oczy tutaj wyszły naturalnie, w przeciwieństwie do drugiego zdjęcia Julii które tez umieściłeś na forum. Tam przekombinowaleś z obróbką.
Skontaktuj się z nami