Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: krakOFF

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie krakOFF

poniżej kraków widziany moimi oczami... czzzzynaście kadrów co myślicie?

logo... wiem wiem
    aparacik & oczko | Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

To do architektury raczej. Z tym, że budynki zaraz się przewrócą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    To do architektury raczej. Z tym, że budynki zaraz się przewrócą.
    jak zauważył mój przedmówca raczej do działu architektury, natomiast foty sa fajnie obrobione i w dobrych kadrach, do tego wybrałeś zróznicowane miejsca i to tez na plus, ale brak prostowania niestety wiele tym zdjęciom odbiera - a podpis jest koszmarny i bardzo rozprasza
    Ostatnio edytowane przez harb ; 18-11-2010 o 11:26

Domyślnie

3 i 6. Tak jak na pisal Dem, fotografujac budynki nalezy zawsze zwracac uwage na poprawnosc ich lini prowadzacych. Budynki najczesciej sa proste a wieze prostuje sie wzgledem jej osi. 3 najbardziej mi przypadlo do gustu. Zdjecia fajne ale do poprawy.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    3 i 6. Tak jak na pisal Dem, fotografujac budynki nalezy zawsze zwracac uwage na poprawnosc ich lini prowadzacych. Budynki najczesciej sa proste a wieze prostuje sie wzgledem jej osi. 3 najbardziej mi przypadlo do gustu. Zdjecia fajne ale do poprawy.
    dzięki za uświadomienie że budynki są zazwyczaj proste - brakowało mi tej wiedzy ;D wydawało mi się, że widać, że przypadku nie ma w tych zdjęciach - taki plan był tych zdjęć... zabawa czasem i łamanie geometrii... )) pzdr!
    Ostatnio edytowane przez slik3 ; 18-11-2010 o 11:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slik3 Zobacz posta
    dzięki za uświadomienie że budynki są zazwyczaj proste - brakowało mi tej wiedzy ;D wydawało mi się, że widać, że przypadku nie ma w tych zdjęciach - taki plan był tych zdjęć... zabawa czasem i łamanie geometrii... )) pzdr!
    i po co ten sarkazm - jeżeli wystawiasz fotografię pod ocenę to chyba oczekujesz komentarzy, na trzy wystawione trzy poruszają sprawę przerysowań geometrii budynków, przerysowania a przerysowania, tutaj na niektórych fotach są tak znaczne, ze psują odbiór tych zdjęć, więc drogi autorze albo rozkoszuj się nimi w domowym zaciszu, albo analizuj co piszą inni i wyciągaj wnioski

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    i po co ten sarkazm
    faktycznie niepotrzebny tylko poprostu bardzo nie lubię słuchać o tym że słońce świeci właśnie z powodu tych technicznych 'dolegliwości' nie chciałem dać tych zdjęć do architektury... ale spoko, czegoś się nauczyłem przynajmniej

Domyślnie

Budynki sa zazwyczaj proste... w Egipcie cos im sie popieprzyło i budowali piramidy, bo podobno zdrowe rozstawienie scian mieli a i pare batow na plecy podczas budowy dla budowlancow bylo tak dla zdrowia.

OK, jesli juz zrobiles to z premedytacja i taklie bylo zamierzenie w twoich zdjeciach to dlaczego nie robisz tego konsekwentnie i na 3 budynek jest prosty (nie tylko na 3)? Zreszta tak jak pisalem 3 i 6 opodobaja mi sie najbardziej.

Niemniej jednak bardzo udany set.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-11-2010 o 00:43 Powód: orto. ("popiepszylo")
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Tak to poprostu chciałem pokazać... jeśli się*nie podoba trudno - macie ofkorz prawo
    Ale jest wrecz odwrotnie, pisalem ze set mi sie bardzo podoba zwlaszcza 3!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Ale jest wrecz odwrotnie, pisalem ze set mi sie bardzo podoba zwlaszcza 3!
    Seba ojjjj no ogólnie mi chodzi... nie chce wyjść na mega pyskacza czy coś Swoją lekcja na portalach już odrobiłem - szczególnie na plfoto hehe...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów