Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: krakOFF

Domyślnie

bardzo fajne pomysły na kadry, podobają się perspektywy i elementy ruch, ja do 10ki jestem bardzo na tak, potem jakoś już mi nie podchodzi w ten zestaw...

Domyślnie

Dobre zdjęcia, opinie o krzywiznach można spokojnie ignorować.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clostermann Zobacz posta
    Właśnie te krzywizny są siłą tych zdjęć.
    I straszliwie mi się te krzywizny podobają!
    I to, że autor nie boi się ich pokazać, nie boi się złamać zasad (nota bene: kretyńskich) przeklepywanych z podręcznika w podręcznik na przestrzeni lat...
    I za to bardzo autorowi dziękuję - daaaawno nie oglądałem tak znakomitych zdjęć na forum.
    No rzeczywiście supernowatorskie te zdjęcia.Zwłaszcza dystorsje krótkiej ogniskowej i uniesionej na każdym zdjęciu(nie wiadomo po co) osi optycznej,co powoduje walenie się budynków.Długie czasy to też nowość,a siła krzywizn jest poprostu....ech czy to jest rok 1920?Wtedy to były takie nowości.
    Żeby było wszystko jasne - nie jestem generalnie przeciwnikiem takich zdjęć rozumiem,że niektórym się mogą podobać.Mnie akurat niespecjalnie,ale to rzecz gustu.Natomiast koledzy - trochę umiaru!
    BTW drogi autorze nie wmówisz mi,że przechylony horyzont na niemal każdym zdjęciu to też jest wizja artystyczna.To zwykłe niechlujstwo.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 27-11-2010 o 15:26
    A new shit has come to light...

Domyślnie

porządny zestaw...
    logo - wiesz... : )

pozdr.
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów