sadzę że to jednak Ty jako autor czujesz się dotknięty krytyką i dorabiasz ideologię
lok_men napisał wyrażnie
wyrażnie to napisałem w moim drugim komentarzu do którego namawiam powrócić i przeczytać uważniej, tym bardziej mnie dziwi Twoja reakcja, bo tak na dobra sprawę te fotografie maja moja aprobatę, co zostało napisane w pierwszym komentarzu, ale Ty próbujesz na siłę zmienić mój stosunek do nich, ja wskazałem co mnie się w nich nie podoba, i nie ma tam nic o chmurach jest tylko o walących się budynkach i fatalnym podpisie zdjęć, i nie przekonasz mnie do zmiany mojej oceny bo fotografia nr 11 oraz 12 nawet gdyby wygrała w konkursie nie bedzie mi się podobać z uwagi na nadmierne przerysowania - to że próbujesz jak piszesz
pokazać coś inaczej nie oznacza wcale że musi to zdobyć akceptację, stosując się do Twojej teorii, wszyscy zaczęliby robić fotografie dowolnie i mielibyśmy zamiast świetnych prac które również uczą jak nalezy komponować zdjecia aby były podziwiane, ogólny pasztet
ale kończąc, bo w miedzy czasie przeczytałem Twoje inne odpowiedzi ,ja również nie chcę polemizować o niczym, zamykamy więc dyskusję i tak jak napisałem, obróbka na tak, kadry i miejsca fajne - dwie ostanie krzywe foty na nie
pozdrawiam

Skontaktuj się z nami