Szukaj
To do architektury raczej. Z tym, że budynki zaraz się przewrócą.
3 i 6. Tak jak na pisal Dem, fotografujac budynki nalezy zawsze zwracac uwage na poprawnosc ich lini prowadzacych. Budynki najczesciej sa proste a wieze prostuje sie wzgledem jej osi. 3 najbardziej mi przypadlo do gustu. Zdjecia fajne ale do poprawy.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ostatnio edytowane przez harb ; 18-11-2010 o 11:26
Ostatnio edytowane przez slik3 ; 18-11-2010 o 11:50
aparacik & oczko | Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
i po co ten sarkazm - jeżeli wystawiasz fotografię pod ocenę to chyba oczekujesz komentarzy, na trzy wystawione trzy poruszają sprawę przerysowań geometrii budynków, przerysowania a przerysowania, tutaj na niektórych fotach są tak znaczne, ze psują odbiór tych zdjęć, więc drogi autorze albo rozkoszuj się nimi w domowym zaciszu, albo analizuj co piszą inni i wyciągaj wnioski
pozdrawiam![]()
aparacik & oczko | Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a mnie się podoba Twój KrakOFF i wcale nie przeszkadzają mi linie tych budynków tak miało być. Łam zasady![]()
Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.
to tak przekora z tym łamaniem zasad ? to co kolega robi w fotografii, fotografia została wynaleziona przez mądrych ludzi którzy na bazie wielu doświadczeń zaczerpniętych również z dziedziny zwanej malarstwem, ustanowili kanony fotograficzne, które służą do budowania prawidłowej kompozycji, doboru swiatła, koloru, oraz środków technicznych do tworzenia fotografii, w taki sposób ażeby była czytelna i zrozumiała, a oprócz tego zachwycała - łamanie zasad to nie jest metoda na osiągnięcie celu, owszem są czasami sytuacje w których należałoby te zasady złamać, czy chociażby nagiąć, ale mz.te zdjęcia do takich nie należąa szczególnie jest to widoczne na nr 11 i 12
Skontaktuj się z nami