Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

zapraszam do wyrażenia swoich opini na temat moich dwóch zdjęć- będzie to dla mnie bardzo pomocne jakich błędów w przyszłości unikać, na co bardziej zwracać uwagę.
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    ps.dlaczego klapa,nikt tego nie napisał.Klimat dobry.Wstań już Jasiu z kąta,już dobrze,nie płacz.
    teraz zauwazyłem ten tekst widocznie wczoraj w nocy już byłem na tyle zaspany, że przeoczyłem to sorra:]
    i dzięki

Domyślnie

klapą tego nie można nazwać bo kolorystycznie nie jest żle, również klimat na fotografiach jest niezły, począwszy od światła, skończywszy na tonacji - błędem autora jest kadrowanie, oraz budowa kompozycji, i tutaj właśnie kłaniają się te zasady fotograficzne do których łamania autorze nawołujesz w innym dziale i w innym wątku, między innymi tkzw złoty podział

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

dziękuję za uwagę harb co do wątku krakOFF to wyraziłem swoje odczucia co do tamtego setu, ale to może wypowiem się właśnie tam na ten temat. Niemniej jednak dziękuję, bo m.in. na Twoich fotografiach mogę się wzorować i pracować, pracować i jeszcze raz pracować, bo dużo nauki przede mną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lok_men Zobacz posta
    dziękuję za uwagę harb co do wątku krakOFF to wyraziłem swoje odczucia co do tamtego setu, ale to może wypowiem się właśnie tam na ten temat. Niemniej jednak dziękuję, bo m.in. na Twoich fotografiach mogę się wzorować i pracować, pracować i jeszcze raz pracować, bo dużo nauki przede mną
    e bez ironni , co do wzorców są tutaj tacy którzy rzeczywiście prezentują wysoki poziom, ja jestem raczej tradycjonalistą

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów