Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przeca piszę że nie klapa.Za mało miejsca,oddechu,przestrzeni,wymiarów,planów(na jedynce coś widać),czasu -no te rzeczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Przeca piszę że nie klapa.Za mało miejsca,oddechu,przestrzeni,wymiarów,planów(na jedynce coś widać),czasu -no te rzeczy.
    No dzięki Już coś więcej z tego mogę wyciągnąć dla siebie na przyszłość..
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

zapraszam do wyrażenia swoich opini na temat moich dwóch zdjęć- będzie to dla mnie bardzo pomocne jakich błędów w przyszłości unikać, na co bardziej zwracać uwagę.

Domyślnie

dziękuję za uwagę harb co do wątku krakOFF to wyraziłem swoje odczucia co do tamtego setu, ale to może wypowiem się właśnie tam na ten temat. Niemniej jednak dziękuję, bo m.in. na Twoich fotografiach mogę się wzorować i pracować, pracować i jeszcze raz pracować, bo dużo nauki przede mną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lok_men Zobacz posta
    dziękuję za uwagę harb co do wątku krakOFF to wyraziłem swoje odczucia co do tamtego setu, ale to może wypowiem się właśnie tam na ten temat. Niemniej jednak dziękuję, bo m.in. na Twoich fotografiach mogę się wzorować i pracować, pracować i jeszcze raz pracować, bo dużo nauki przede mną
    e bez ironni , co do wzorców są tutaj tacy którzy rzeczywiście prezentują wysoki poziom, ja jestem raczej tradycjonalistą

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów