Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Moja stara szuflada

Przedstawiam pod waszą ocenę dwa zdjęcia z mojej zakurzonej starej szafy:
    1.
    2.

Pozdro600!
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

Gdybyś ten klimat utrzymał w jakichśkolwiek kadrach to mogłoby być nawet fajnie,ale narazie.. podpis się zgadza.

Domyślnie

a konkretniej? hmmm fajnie by było gdybyś napisał coś bardziej szczegółowo, bo za bardzo nie wiem co jest złego w tym kadrowaniu. Mogę w końcu nie wiedzieć co nie?

Domyślnie

To może najpierw powiedz co chciałeś ciekawego pokazać za pomocą tych fotek, wal śmiało.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lok_men Zobacz posta
    a konkretniej? hmmm fajnie by było gdybyś napisał coś bardziej szczegółowo, bo za bardzo nie wiem co jest złego w tym kadrowaniu. Mogę w końcu nie wiedzieć co nie?
    Nie widzę jakichkolwiek plam.Jeżeli chodzi o jedynkę to mam wrażenie że chodzę w kominiarce,jest to również główny defekt dwójki ja dle mnie.
    ps.dlaczego klapa,nikt tego nie napisał.Klimat dobry.Wstań już Jasiu z kąta,już dobrze,nie płacz.
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 18-11-2010 o 01:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Nie widzę jakichkolwiek plam.Jeżeli chodzi o jedynkę to mam wrażenie że chodzę w kominiarce,jest to również główny defekt dwójki ja dle mnie.
    ps.dlaczego klapa,nikt tego nie napisał.
    Czyli, że nic, nul, kaplica..? O co chodzi z tą kominiarką?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    ps.dlaczego klapa,nikt tego nie napisał.Klimat dobry.Wstań już Jasiu z kąta,już dobrze,nie płacz.
    teraz zauwazyłem ten tekst widocznie wczoraj w nocy już byłem na tyle zaspany, że przeoczyłem to sorra:]
    i dzięki

Domyślnie

klapą tego nie można nazwać bo kolorystycznie nie jest żle, również klimat na fotografiach jest niezły, począwszy od światła, skończywszy na tonacji - błędem autora jest kadrowanie, oraz budowa kompozycji, i tutaj właśnie kłaniają się te zasady fotograficzne do których łamania autorze nawołujesz w innym dziale i w innym wątku, między innymi tkzw złoty podział

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

ok tak więc chciałem pokazać to co w tych chwilach moje oko zaobserwowało a także przekazać klimat budzącego się dnia, ale skoro kompletna klapa to trudno dalej będę próbował. Co do 1 to wyskoczyły mi na zdjęciu jakieś dziwne zielonkawe plamy. Skopałem to konkretnie?:/

Domyślnie

Nie ma co się usprawiedliwiać, ale napisze jeszcze tyle, że zdjęcia w żaden sposób nie miały być ze sobą powiązane co widać, nie miały przedstawiać jakiejś ciągłości czy wspólnego tematu. Ot dwa osobne takie..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów