Szukaj
Gdybyś ten klimat utrzymał w jakichśkolwiek kadrach to mogłoby być nawet fajnie,ale narazie.. podpis się zgadza.
a konkretniej? hmmm fajnie by było gdybyś napisał coś bardziej szczegółowo, bo za bardzo nie wiem co jest złego w tym kadrowaniu. Mogę w końcu nie wiedzieć co nie?
Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.
To może najpierw powiedz co chciałeś ciekawego pokazać za pomocą tych fotek, wal śmiało.
LED ZEPPELIN
Ostatnio edytowane przez pszetak ; 18-11-2010 o 01:26
klapą tego nie można nazwać bo kolorystycznie nie jest żle, również klimat na fotografiach jest niezły, począwszy od światła, skończywszy na tonacji - błędem autora jest kadrowanie, oraz budowa kompozycji, i tutaj właśnie kłaniają się te zasady fotograficzne do których łamania autorze nawołujesz w innym dziale i w innym wątku, między innymi tkzw złoty podział
pozdrawiam serdecznie![]()
ok tak więc chciałem pokazać to co w tych chwilach moje oko zaobserwowało a także przekazać klimat budzącego się dnia, ale skoro kompletna klapa to trudno dalej będę próbował. Co do 1 to wyskoczyły mi na zdjęciu jakieś dziwne zielonkawe plamy. Skopałem to konkretnie?:/
Nie ma co się usprawiedliwiać, ale napisze jeszcze tyle, że zdjęcia w żaden sposób nie miały być ze sobą powiązane co widać, nie miały przedstawiać jakiejś ciągłości czy wspólnego tematu. Ot dwa osobne takie..![]()
Skontaktuj się z nami