Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Domyślnie 12 letnie modelki by [ Hanibal ]

Witam serdecznie....

zdjecia które zaprezentuje poniżej to czesc wiekszego setu.

Ania ktora z pogoldowych zdjec e domu pokazywałem tu:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=164316
    zamowiła sobie sesje dla swoich córek 3 latki, 12 latki, i jeszcze jednej dziewczynki w wieku lat 12.
    byla tata mama i trojka dzieci...

tu chcialbym zaprezentowac zdjecia portretowe wykonane na tej sesji. Miejsce ubrania wybraly sobie dziewczynki.
    co smieszne poprosily mnie o konkretne zdjecia na FB bebo my space itd.. ( pewnie nasz klase tez SIC!! )
    tak czy inaczej zapraszam do komentowania i zjedzenia mnie za kryzys brak szerokich kadrow kolorystyke i inne *******y.
    komu nudza sie moje prace i moja technika dalej nie musi patrzec

pozdrawiam
    PS nie oczekuje OCHOW I ACHOW !!!!

1. rodzinne pozowane albumowe.

2. Oliwia. 12 lat

3.

4.

5.

6. Zuza 12 lat.

7.

8.

9.

10. Monika lat 3.

11.

12.

13.

14.

15 Tato Łukasz

16.

17. bonusowo siostry

18. i takie czb w ramach bonusu
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Mnie również, szczególnie dwójka, trójka, dziesiątka, dwunastka, czternastka i siedemnastka.

Domyślnie

mi bardzo podoba się 5, kadrowanie może nie do końca ale ogólnie zdjęcie jest bardzo fajne
    poza tym 4 i 15 też dla mnie ok
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tworas Zobacz posta
    mi bardzo podoba się 5, kadrowanie może nie do końca ale ogólnie zdjęcie jest bardzo fajne
    poza tym 4 i 15 też dla mnie ok
    wiesz moglem przekadrowac w ps zdaje sobie sprawe ze troszke centralnie... ale z zasady nie kadruje swoich zdjec poza puszka... z zasady no chyba ze kwadrat albo jakies wymyslne rzeczy.

dzieki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jest kilka miłych i sympatycznych fotek.
    Część jednak wyraźnie pozowanych. W tym wieku modelek ciekawiej prezentują się naturalne sceny.
    Szczere uśmiechy, a nie ustawiane figury. Najgorzej wyszła Zuza. To chyba najtrudniejszy okres do fotografii. W tym wieku to tak nie wiadomo co. Uśmiechać się jak smarkula to wiocha, bycie "prawdziwą" modelką też nie za bardzo wychodzi. Monia wygrała naturalnością i wdziękiem.
    Jako belfer, czasami bawię się w studio z nastkami. Najlepiej wychodzą zdjęcia aranżowane na określoną sytuację - np. podróż, zabawa, sport, kłótnia.
    Generalnie masz - jako operator D3 - większą atencję do starszych pań, niż to tego przedziału wiekowego
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

i ja zdaje sobie z tego sprawe... mielismy godzinke no poltorej na kilka zdjec... pierwszy raz robilem ten przedzial wiekowy
    do tego jeszcze modelki mialy swoje pomysły znaczy chcialy portrety na FB ehhh
    no ale klient nasz pan zamowienie to zamowienie

dziekuej za wizyte i uwagi

Domyślnie

A mnie się średnio podoba .Tylko zdjęcia 2,12,13 zasługują na uwagę a reszta bardzo przeciętna.Kolory do bani ,ostrości brakuje ,brakuje także pomysłu.Po prostu kotlet trochę odgrzewany .
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Oszczędny w słowach Awatar Bett
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

A mnie się podoba, jest czysto i schludnie. Może faktycznie pozowanie to nie jest do końca to, co tygrysy lubią najbardziej u takich dziewczynek, ale z drugiej strony - przy nastolatkach foty "akcji" nie zawsze fajnie wychodzą.
    Mam nadzieję, że ta najmłodsza konta na FB czy innych podobnych jeszcze nie ma

Dobra robota i szacun za to, że na jedynce ten psiak tak ładnie pozował Jak to zrobiłeś?
    D700 | 35/1.4 | 50/1.4 | 85/1.8 | SB-700 |

Domyślnie

jak ?? kazalem sie wszystkim na mnie patrzec i zajalem sie psem gwizdalem cmokalem i wolalem az zerknie na mnie i mam strzal taki gdziejest idealnie w obiektyw ale ten spodobal mi sie bardzo...
    psina dobra wiec nie bylo z nia problemow

Damianus szanuje ciebie i Twoja fotografie ale, co do pomyslu przemilcze twoj komentarz co do kotletu tym bardziej. bo ja takie zdjecia robilem no moze drugi raz.
    co do kolorystyki to jak ty to widzisz ?? jaka mialem zrobic ? sepie ehh jak sie nie odwrocic dupa z tylu bedzie nie ?? ale nie wszystkim dogodzisz.
    co do ostrosci to nie wiem gdzie jej nie ma ostatnie jest delikatnie poruszone ale ostrosc zawsze tam gdzie trzeba

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów