Szukaj
Kilnąłbyś usera za to? Daj spokój.![]()
Ostatnio edytowane przez swider ; 17-11-2010 o 21:08
Dostać kapciem od moderatora to zaszczyt![]()
widze, że jak zwykle fotografy zdjęć nie robią
to może ja na zachętę.
U mnie biurko zwykłe taniocha z BRW, do tego nadstawka własnej koństrukcji i wykonania. Z drugiej strony biurka nastawka pełni rolę półki na książki, płyty DVD i części zestawu foto.
Ostatnio biurko przeszło generalne sprzątanie przy okazji zamontowania monitorów na ruchomych ramionach, przez co można je dowolnie przesuwać.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-11-2010 o 21:34 Powód: Lisiu, ja Cię proszę! ORTO! ;)
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Mój bajzel znasz to co ci będę pokazywał![]()
oooo
glisek posprzątał
edit:
a ja polecam narożnikowe
a to mój bajzel
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 17-11-2010 o 22:35
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Ile Harnasi...
U mnie to wygląda tak. Fota nie jest aktualna bałaganowo, ale w praktyce nic się nie zmieniło.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
jezuuu
co wy tak z tym porządkiem ?
jak kobity normalnie![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Ja lubię narożnikowe (ale z wcięciem, wcięcie musi być!), poza tym tylko w ten sposób postawiłem na biurku 21" CRT
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami