Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Wódko i Piwko (zasłyszane w Trójce)
    Oraz Latko i Surko.
    Krzysztof Paszkiewicz

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Projekt średni,a co do imion to może Władimir i Donald?

Domyślnie

E ale lipne te maskotki
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mac.serafin Zobacz posta
    Po prostu piękne są...
    czy oni sa spokrewnieni z Krzynowkiem?

Domyślnie

Chyba z Gmochem - popatrz na ich szczęki
    UEFA daje zlecenie Amerykańcom, w końcu w krajach-gospodarzach nie ma zdolnych plastyków i jak powszechnie wiadomo, Amerykańce najwięcej wiedzą o naszych nacjach. Slavek i Slavko to nie są imiona ani polskie ani ukraińskie, tylko jakieś bałkańskie. UEFA bierze kasę za maskotki, za prawa do transmisji, za bilety, za... Kraje-gospodarze mają tylko wykładać miliardy i robić gębę. Cholera mnie bierze.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Imiona juz wybrane - Slavek i Slavko. Moze mi ktos powiedziec, ktore z tych imion jest polskie?

Domyślnie

Pewnie Slavek tzn. Sławek, ale my już som Europejczycy to i pisownia międzynarodowa Moi faworyci - Siemko i Strimko - zdecydowanie przepadli. Taki wynik może świadczyć o słabej mobilizacji kibiców z Polski. Z resztą, co to za ilość głosów, w sumie mniej niż 40.000
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

a mi sie bardzo podobala propozycja Tomaszewskiego... Piwko i Wodko... dla mnie to i tak dwa Krzynowki beda...

Domyślnie

Maskotki jak maskotki.. jakich by nie było, Polacy i tak by narzekali.
    Jednak Piwko i wodko powinno być. Byłoby mniej poważnie, a przecież chodzi tutaj o zabawę....A maskotki są chyba bardziej dla kibiców, niż organizatorów i tych wszystkich..
    U nas są zazwyczaj albo poważni jak na stypie, albo próbując być zabawni wychodzi żenada.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów