Szukaj
Zdzisław i Witold, też zacnie....
Projekt średni,a co do imion to może Władimir i Donald?![]()
E ale lipne te maskotki![]()
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Chyba z Gmochem - popatrz na ich szczęki
UEFA daje zlecenie Amerykańcom, w końcu w krajach-gospodarzach nie ma zdolnych plastyków i jak powszechnie wiadomo, Amerykańce najwięcej wiedzą o naszych nacjach. Slavek i Slavko to nie są imiona ani polskie ani ukraińskie, tylko jakieś bałkańskie. UEFA bierze kasę za maskotki, za prawa do transmisji, za bilety, za... Kraje-gospodarze mają tylko wykładać miliardy i robić gębę. Cholera mnie bierze.
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Imiona juz wybrane - Slavek i Slavko. Moze mi ktos powiedziec, ktore z tych imion jest polskie?
Pewnie Slavek tzn. Sławek, ale my już som Europejczycy to i pisownia międzynarodowaMoi faworyci - Siemko i Strimko - zdecydowanie przepadli. Taki wynik może świadczyć o słabej mobilizacji kibiców z Polski. Z resztą, co to za ilość głosów, w sumie mniej niż 40.000
![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
a mi sie bardzo podobala propozycja Tomaszewskiego... Piwko i Wodko... dla mnie to i tak dwa Krzynowki beda...
侍
Maskotki jak maskotki.. jakich by nie było, Polacy i tak by narzekali.
Jednak Piwko i wodko powinno być. Byłoby mniej poważnie, a przecież chodzi tutaj o zabawę....A maskotki są chyba bardziej dla kibiców, niż organizatorów i tych wszystkich..
U nas są zazwyczaj albo poważni jak na stypie, albo próbując być zabawni wychodzi żenada.
Skontaktuj się z nami