Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

kwadrat zdecydowanie lepiej! Ale światełko mi nie pasuje. Odbieram je jako zbyt ostre. Zastanawiam się też czy tak widoczna winieta jest potrzebna.
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Akurat nie moge zobaczyc exifa bo mi gdzies Opande wcielo, ale jesli to to samo zdjecie, to przesadzenie drzewka wyszlo bardzo na dobre, jest bardzo dobrze umieszczone w kadrze. I bardziej mi pasuje kwadracik niz pion.
    takze jest dobrze mz...Ale jakbys dal horyzont wyzej, tak w okolicach 1/3, od gory. Lub nawet jeszcze troche wyzej, tak zeby bylo mniej nieba a wiecej podlogi(zakladam nadal ze to przyciete zdjecie z 1). Byloby bardziej przestrzennie mz, wzrok by bardziej lecial po tym polu po tych sladach, a kadr by nabral dodatkowo dynamiki i glebi.
    Dzięki Twojej radzie zrobiłem tez taka wersję z mniejsza ilościa nieba i pozbyłem się winiety. Powiem Ci, że jest chyba lepiej oto rezultat

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

3 wersja jak dla mnie najlepsza. Zero zastrzezen co do kadru. Pierwszy plan dobrze zaakcentowany, fajnie wzrok wedruje hen daleko i potem przeskakuje na drzewko.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

kwadrat ładnie wyszedł

Domyślnie

Tu niema co pisać,tylko kwadrat.Niebo ładne miałeś .

Domyślnie

Po tych wszystkich liftingach tego zdjęcia , otwarcie przyznać trzeba, że produkt finalny zdecydowanie najlepiej się prezentuje .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    (...) przyznać trzeba, że produkt finalny zdecydowanie najlepiej się prezentuje .
    Też tak myślę

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

też jestem za kwadratem - stanowczo tak, teraz kadr i kolorki i kompozycja - fajne
    .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów