Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Sylwia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

5 bardzo mi się podoba, zdjęcie a'la dokument i ziarno mi nie przeszkadza, jest bardzo naturalne jeżeli chodzi o ułożenie ciała dziewczyny i przez to niesie za sobą klimat i emocje, do tego - jakby to nazwać - "niewymuszony" kadr. Myślę, że bardzo dobrze się stało, że zostawiłeś w kolorze. Pozdr.
    D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

Domyślnie

5 i tak jest pod wydruk - i tam tego mega ziarna nie będzie. A nie przywykłem do przygotowywania zdjęc osobno na forum i do druku Zresztą - taki był zamysł na brudne, nieostre, i zaziarnione zdjęcie

Domyślnie

Ja co prawda dopiero się uczę i nie czuję się dobrze z krytykowaniem innych ale tu sobie pozwolę

1. Technicznie bym się nie czepiał ale dziewczyna wygląda na przestraszoną
    2. Przeszkadzają mi klamoty w tle (jakaś metalowa półka po lewej). W prawej dolnej części zdjęcia panuje troszkę chaos. Nie potrzebnie przyciąga uwagę ręka ułożona na nodze. Dobrych kilka sekund zastanawiałem się jak to idzie
    3, 4 i 5. Fajne ziarno i klimat.
    6. Nie podchodzi mi kadrowanie (ucięta głowa). Drażni mnie kabel od głośnika i sam głośnik. Taka sama poza ale bez podpierania nogi na głośniku była by dużo ciekawsza. Z dołu przykadrował bym kapinkę, żeby było widać tylko blat, bez szufladek.

To chyba tyle... Pozdrawiam!
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

dla mnie 5 ekstra. reszta mniej

Domyślnie

Nie będę oryginalny jak napiszę, że piątka jest bardzo fajowa. Chciałbym to zobaczyć na papierze...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

No fajw zdecydowanie :]
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

a modelke znam
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

wiem że znasz - robiłeś Jej BW foty

Domyślnie

no .. ciesze sie ze na ciebie trafila zdjecia o niebo lepsze od moich.
    bardzo mila dziewczyna i bardzo milo mi sie z nia pracowalo

ps nie tylko bw fotki robilem.

ps2 gratuluje setu klimetycznie nie do pobicia
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów