Szukaj
1 i 3 bardzo mi się podobają ! Na 6 inaczej bym modelkę ułożył żeby zminimalizować to cięcie... Jakoś brakuje mi tego kawałka głowy.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
5 najciekawsza mimo trochę za dużego, moim zdaniem, ziarna.
5, potem 4. Bardzo przyjemne, choć na 5 ciut za duże to ziarno i moim zdaniem. Pozostałe o wiele słabiej, choć na 3 przeszkadza tylko jakiś galimatias z nogami i oparciami, bez niego byłoby równie dobrze. 2 - przesadzone wygładzanie/odszumianie. 1- zbyt sztuczna. 6 ma zadatki, ale za wiele tu mniej estetycznych drobiazgów, które psują obraz całości.
5 faktycznie świetna.........mi tam ziarno odpowiada![]()
Brzydkie jakieś te zdjęcia.
Cały set bardzo dobry. Patrząc na 1 spodziewałem się że dalej będzie nudniej, a tu niespodzianka. 1 jest bardzo dobrze zrobiona. Reszta (3,4,5) jest super. 2 przegładzone i zbyt pastelowe, a szkoda, bo modelka gra dobrze. Świetnie opowiedziana historia.
6 za to beznadziejne![]()
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
no 2 to tak została obrobiona tuz po sesji w czwartek - i zgadzam sie ze ciut mocno wygładziłem - mogłem krycie warstwy zmniejszyćA co do seciku - to takie domowe pstrykanie
![]()
jest ryzyko jest zabawa - jak to mawiają![]()
Skontaktuj się z nami