Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: 3 x bw

Arrow 3 x bw

Mam ostatnio fazę na zdjęcia czarno-białe i do tego kwadratowe Nie wiem skąd, nie wiem jak długo to potrwa, ale jak najbardziej mi nie przeszkadza Te zdjęcia to tak właściwie próba zmuszenia siebie do trochę innego kadrowania niż to jak robiłam to do tej pory. Warunki pogodowe masakryczne - mocne słońce na przemian z chwilowym zachmurzeniem. Grrr... masakra Pozdrawiam ciepło!

Modelka: Alicja Błachowicz

Domyślnie

2 i 3 mnie zdobyły, jestem pod wrażeniem, a kadr z 3 to częste reklamowe ułożenie, choć prawa ręka mogłaby być dalej, żeby obniżyć bark, to i tak zakochać się można

też choruję na kwadrat
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 2! Piękne ! Na 1 ucięta ręka modelki wygląda trochę jak kikut. Bardzo ładne BW i kadrowanie w "kwadrat" daje tu bardzo przyjemny efekt.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Na 1 kadrowanie w kwadrat to chyba zły pomysł. Zdjęcie wygląda jak losowo wycięty kawałek czegoś bardzo fajnego.
    2 jest super. Mimo zbyt małej GO to chyba najlepszy portret tej modelki. Kadr dobry, a reszta (wyraz twarzy, obróbka, modelka) rewelacyjne. Z tym makijażem już ją chyba u Ciebie widziałem...
    3 - tu kwadrat jest trochę ucięty przez murek w dole, i chyba dobrze. Mniej góry też by chyba nie zaszkodziło. Ogólnie kandydat do kadru prostokątnego. Zdjęcie poza tym też dobre. Z niedoróbek - została poświata wokół prawego ramienia.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

zapełniamy forum Alicją ;-P

Domyślnie

o jedynce już pisali, 3 fajna, ale od 2 nie mogę się oderwać. Świetne b-w, fajna mała głębia.
    Bardzo, bardzo mi się podoba.
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Domyślnie

dla mnie 3 to mistrzostwo , jedyne co mogę się doczepić to to ze make up modelki za bardzo się odznacza od naturalnej skóry ciała i ten mały mankament razi

Domyślnie

2 i 3 w oczko
    uczę się patrzenia przez trójpodział

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów