Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Domyślnie

nie wiem czy sa jakies inne konta firmowe, ale takie jak ja mam, jest za darmo, poprostu dorabiasz do swojego konta.

Domyślnie

Dodajesz stronę do swojego konta, włączasz zarządzanie stronami i po robocie. Może musi minąć jakiś czas żeby profil na FB zmienił się na własny (adres). U mnie to poszło jakoś bardzo szybko.

Domyślnie

u mnie nadal nie chce pojsc, troche wkurzony jestem tylki liczbami po adresie. Oby samo sie zmienilo, chociaz watpie zeby samo adres zmienilo. Jak ktos ogarnia temat to prosze o sugestie

Domyślnie

jak jestes zalogowany wchodzisz
    http://www.facebook.com/username/
    i zmieniasz na co chcesz, tak to przynajmniej powinno dzialac

Domyślnie

psze bardzo jak lubisz to zapraszam do fanowania azjatyckiemu jedzeniu (choc na razie przede wszystkim wietnamskie )

Domyślnie

To może ktoś mi powie, co się dzieje z linkami wstawianymi na FB. Na swojej stronie wpisuję linki zawsze w tej samej postaci. I raz pojawia mi się miniaturka ze zdjęciem i ładny opis witryny, do której prowadzi link, a raz nie. O co chodzi?

Domyślnie

no ja pamiętam że też zanim stworzyłem sobie fansajta to chyba go z 10 razy przez przypadek usunąłem
    ale wracając do tych ładnych końcówek w linku to czy Wasze fansajty to są osobne twory czy połączone z prywatnym profilem - bo ja mam jako artysta czy coś takiego i nie widziałem nigdzie gdzie mogę uatrakcyjnić link tylko mam takiego brzydala:
    http://www.facebook.com/pages/tommys...m/253949372308
    natomiast w prywatnym profilu mam ładną końcówkę :P

Domyślnie

bedac zalogowanym wejdz na link ktory podalem i mozesz wybrac strone dla fanow i ustawic nazwe

Domyślnie

o super - dzięki ! pewnie mega banalny sposób żeby wejść w to menu, ale ja nie znalazłem - teraz tylko muszę zmienić sobie profilowego linka na innego bo obecnie mam taki jak chce na fansajcie

ale jednak coś miernie mi to idzie - chyba oleję żeby znowu nie skasować sobie fansajta
    Ostatnio edytowane przez Tommy ; 19-11-2010 o 01:31

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów