Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Facebook - profil dla firmy

Mam problem. Założyłem na szybko na FB profil dla firmy ale jako zwykły... Stworzyłem drugi, ten dla korporacji itd. ale teraz nie wiem jak je połączyć lub zalogować się tylko na ten drugi. Pierwszy docelowo ma być usunięty, bo zależy mi na budowaniu jakiejś tam sieci, fanpage itd.

Nie wiem jak to ogarnąć, pomoże jakiś spec od fb?

Domyślnie

ja przy obsłudze tego cholerstwa czuję się jak osiemdziesięciolatek który dostał do ręki iPhona jako pierwszą komórkę, za cholerę nie potrafiący ogarnąć dlaczego nie ma kabla i guzików z cyferkami :> MASAKRA

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Mam problem. Założyłem na szybko na FB profil dla firmy ale jako zwykły... Stworzyłem drugi, ten dla korporacji itd. ale teraz nie wiem jak je połączyć lub zalogować się tylko na ten drugi. Pierwszy docelowo ma być usunięty, bo zależy mi na budowaniu jakiejś tam sieci, fanpage itd.

Nie wiem jak to ogarnąć, pomoże jakiś spec od fb?
    Profil powininec byc jeden.

Zakladasz np profil Jan Kowalski. Nastepnie Jan Kowalski zaklada strone (nie profil) firmy np JohnKovalskyCorp. Potem po nazbieraniu bodajze 30 fanow mozna sobie zalozyc

www.facebook.com/JohnKovalskyCorp

To tak w skrocie.

Jakby co to zapraszam na GG. 725725
    Ostatnio edytowane przez dzejms ; 15-11-2010 o 19:35
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Domyślnie

Pomogła mi obca osoba, autor tutoriala na necie który zostawił do siebie kontakt. Miło.

Na FB nie siedziałem prawie wcale. Teraz będe siedział nieco więcej ale muszę przyznać, że moje odczucia zbliżone sa do tego co napisał teh... Ciężko to ogarnąć na początku.

Domyślnie

Ja nawet jak tam wchodze to jestem przerazony balaganem jaki widze na rozych profilach. A to fotka a to cos innego... Nijak nie idzie sie w tym polapac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ja nawet jak tam wchodze to jestem przerazony balaganem jaki widze na rozych profilach. A to fotka a to cos innego... Nijak nie idzie sie w tym polapac
    Kwestia przyzwyczajenia , ale niestety to kolejny pochłaniacz cennego czasu

@Leatherface
    Też ostatnio z kumplem mieliśmy z tym problem bo nam potem cuda sie porobiły, ale jakos w końcu to ogarnęliśmy
    Spod swojego konta możesz założyć konto firmowe możesz tam potem dodać administratorów jeśli ma byc więcej osób biorących w tym udział, ale ja mimo czestego tam zaglądania i udzielania się też nie mogłam na początku tego ogranąć
    Powodzenia!
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzejms Zobacz posta
    Profil powininec byc jeden.

Zakladasz np profil Jan Kowalski. Nastepnie Jan Kowalski zaklada strone (nie profil) firmy np JohnKovalskyCorp. Potem po nazbieraniu bodajze 30 fanow mozna sobie zalozyc

www.facebook.com/JohnKovalskyCorp

To tak w skrocie.

Jakby co to zapraszam na GG. 725725
    hej, ja mam u siebie adres strony np. faceboo.com/marcinrutkowski//107501915964798?v=wall

da sie zrobic tak, zeby usunac /107501915964798?v=wall ? niektorzy tego nie maja

swoja strona, jestem wielkim zwolenikiem FB jako zrodla promocji, swietna sprawa !

Domyślnie

Jak napisano musisz zdobyć fanów. Chyba faktycznie 30 osób wystarczy.
    Przyznam że losowość informacji na FB bywa wkurzająca ale jak się to choć w połowie ogarnie to da się z tym żyć. Nasz kanał http://facebook.com/nikoniarze ma się doskonale

Domyślnie

własnie chodzi o to, ze mam ponad 30 znajomych. Jak to się zmienia ?

chodzi mi o http://www.facebook.com/pages/Marcin...5964798?v=wall

Domyślnie

A czy za konto firmowe na FB ponosi się jakieś koszty, czy tak samo jak prywatne jest darmowe?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów