Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: zuzia zosia j

Domyślnie zuzia zosia j

jako ze ostatnio nie mam czasu na sesje, a pod okiem rosnie mi modelka postanowilem zalozyc watek portretowo-rodzinny

kilka na poczatek

.01

.02

.04

.05

.06

bonus

Road to Manila

Domyślnie

Dobra decyzja! Zdjęcia super...
    ....ale wydaje mi się, że to tylko i wyłącznie zasługa modelki

Pozdro,
    Łukasz

Domyślnie

1 zdecydowanie się wyróżnia. Przykleja. Kadr, modelka, tonacja, kontrasty...
    4 też, już bez takiego wow, ale jednak.
    2 dobre, ale coś w niem drażni. Pewnie większości spodoba się najbardziej...
    3 - zapomniałeś zdjąć dekielek?
    Bonus dobry tylko jako pokaz możliwości sprzętu. Kolorystyka (czy jak to zwać, nie chodzi o zaniebieszczenie cieni) też dobra, przypomina portrę.

Poziom jak to u Ciebie, ale poza 1 nie zabija tym razem.

EDIT: na 2 niepokoi to "koło" dookoła wózka.
    Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 15-11-2010 o 16:36
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

W cz-b dużo lepiej. Przy takiej modelce trzeba kupić matrycę na zapas - obecna na długo nie wystarczy.
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Domyślnie

1 i 4 są dobre. Na 6 męczy bokeh. Pozostałe w tyle. Na 5 ładna plastyka, ale zdjęcie nieciekawe.

Domyślnie

modelka fajowa i to tyle jesli chodzi o te zdjęcia. Dupy nie urywaja niestety. A mała głebia jakoś mało podniecająca jest jesli kadry dośc niechlujne.

Domyślnie

agadzam sie ze stockiem...
    majac dziecko w domu lepszych zdjec mozna oczekiwac... lepszych momentów.
    4 mi przypadla do gustu.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jak dla mnie 4. jest genialna! Bardzo fajny klimat.
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

1. i 4. mistrz. 5. bardzo fajne. No i mimo, że jestem sprzętowym onanem to muszę przyznac, że faktycznie bokeh na szóstce nie działa tu dobrze. Ale ogólnie moim zdaniem bardzo fajna seria. Bardzo mi się podobają te "niechlujne" kadry ;]

Domyślnie

bardzo lubię Twoje zdjęcia te też
    jedynka świetna, ale potem zobaczyłam 4 - duże wrażenie stara porządna szkoła fotograficzna
    U born unique don't die as a copy...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów