Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Traktor_pamiątka z gór

zrobione na spacerze w górskich klimatach
    nikon d40_that's all

Domyślnie

Strasznie ciemno, mało widać ale to jeszcze można zrozumieć (klimat). Natomiast zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć tak krzywego kadrowania przy tak statycznym zdjęciu. Szkoda że tak daleko, brakuje detalu, może rdzy brudu, sam nie wiem. Generalnie dla mnie słabo.
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

teoretycznie zgadzam sie z wypowiedzia, jest ciemne ale w sumie tak chyba troche chcialem... detal rdzy tez moglby byc ciekawostka ale zdjecia byly robione szybko poniewaz traktorek poruszal sie z nieziemska predkoscia wiec musialem szybko zdjecia robic a nie jestem jeszcze takim magikiem zeby od razu dobrze ustawic wszystkie parametry zdjecia i pykac piekne fotki
    nikon d40_that's all

Domyślnie

Nie trzeba być magikiem żeby prosto wykadrować zdjęcie, reszta przychodzi z czasem. Sam jestem fanem krzywych kadrów, ale wtedy kiedy to ma sens. Na zdjęciu nie widać zeby traktor zasuwał szybko.

Cytat Zamieszczone przez karol.w.o Zobacz posta
    ... a nie jestem jeszcze takim magikiem zeby od razu dobrze ustawic wszystkie parametry zdjecia i pykac piekne fotki
    ... więc najlepiej być otwartym na krytykę swoich prac. Wrzuć więcej zdjęć to coś więcej powiemy.
    Ostatnio edytowane przez IaceQ ; 15-11-2010 o 10:39
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

jestem bardzo otwarty na krytyke bo tylko wtedy wiem ze mam do czego dazyc.. i wiem co jest do dopracowania, wrzuce wrzuce i licze na krytyke : )
    nikon d40_that's all

Uprawnienia umieszczania postów