zrobione na spacerze w górskich klimatach
Szukaj
zrobione na spacerze w górskich klimatach
nikon d40_that's all
Strasznie ciemno, mało widać ale to jeszcze można zrozumieć (klimat). Natomiast zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć tak krzywego kadrowania przy tak statycznym zdjęciu. Szkoda że tak daleko, brakuje detalu, może rdzy brudu, sam nie wiem. Generalnie dla mnie słabo.
D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II
teoretycznie zgadzam sie z wypowiedzia, jest ciemne ale w sumie tak chyba troche chcialem... detal rdzy tez moglby byc ciekawostka ale zdjecia byly robione szybko poniewaz traktorek poruszal sie z nieziemska predkoscia wiec musialem szybko zdjecia robic a nie jestem jeszcze takim magikiem zeby od razu dobrze ustawic wszystkie parametry zdjecia i pykac piekne fotki
nikon d40_that's all
Nie trzeba być magikiem żeby prosto wykadrować zdjęcie, reszta przychodzi z czasem. Sam jestem fanem krzywych kadrów, ale wtedy kiedy to ma sens. Na zdjęciu nie widać zeby traktor zasuwał szybko.
... więc najlepiej być otwartym na krytykę swoich prac.Wrzuć więcej zdjęć to coś więcej powiemy.
Ostatnio edytowane przez IaceQ ; 15-11-2010 o 10:39
D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II
jestem bardzo otwarty na krytyke bo tylko wtedy wiem ze mam do czego dazyc.. i wiem co jest do dopracowania, wrzuce wrzuce i licze na krytyke : )
nikon d40_that's all
Skontaktuj się z nami