Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kolorowo...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Fotografia stanowczo prze-ostrzona, widać to doskonale na drzewach i wodzie.
    Brak mi tu również jakiegoś motywu przewodniego, piękny fragment nieba to moim zdaniem deko za mało. W moim odczuciu również to niebo ponad cukierkową chmurą nic nie wnosi do tej fotografii, ciachnąłbym jak już do panoramy.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Fotografia stanowczo prze-ostrzona, widać to doskonale na drzewach i wodzie.
    Brak mi tu również jakiegoś motywu przewodniego, piękny fragment nieba to moim zdaniem deko za mało. W moim odczuciu również to niebo ponad cukierkową chmurą nic nie wnosi do tej fotografii, ciachnąłbym jak już do panoramy.
    podpiszę się dwojka jak poprzednicy

Domyślnie

Oj działo się na niebie, działo .
    Przy takich spektaklach człowiek lata jak oparzony poszukując jakiegoś ciekawego elementu, aby go dobrze w kadr zagospodarować. A tu adrenalina odbiera zdrowy rozsądek i zazwyczaj nic ciekawego pod bodym ni ma .
    Co innego, jak już się przygotuje, porozkłada, poukłada, to wtedy przeważnie na niebie i w światłach lipa .

P.S. Delikatnie mniej bym ostrzył .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Oj działo się na niebie, działo .
    Przy takich spektaklach człowiek lata jak oparzony poszukując jakiegoś ciekawego elementu, aby go dobrze w kadr zagospodarować. A tu adrenalina odbiera zdrowy rozsądek i zazwyczaj nic ciekawego pod bodym ni ma .
    Co innego, jak już się przygotuje, porozkłada, poukłada, to wtedy przeważnie na niebie i w światłach lipa .

P.S. Delikatnie mniej bym ostrzył .

Masz rację absolutną z tą adrenaliną Jak pisałem wcześniej, kiedy wpadłem na plażę, był już ostatni dzwonek. Nie było czasu, by wyjmować statyw i rozkładać stanowisko ogniowe Mam tam taką dość ciekawą miejscówkę, ale gdybym się zdecydował do niej pobiec, to było by już po ptakach, kolokwialnie pisząc. Więc wszedłem na główny pomost i strzelałem. Czasami na jeziorze pływają łajby z wędkarzami, ale jak na złość wczoraj pustki.

Uprawnienia umieszczania postów