Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Katowicki Spodek.

1.

2.

3.

4. Umyślnie ją obróciłem

Dorzucę jeszcze gratis coś takiego. Wiem, nie złapałem całości ale jest to zrobione na 17mm z poziomu zero.

5.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Pomysły podobają mi się bardzo!
    Jeśli chodzi o krzesła to albo wszystko ostro albo zmiejszyłbym głębie ostrości, tak żeby tylko jeden rząd np. był ostry.

Domyślnie

Dwójeczka bardzo fajna. Monumentalność (moze to zbyt przesadne okreslenie) dobrze pokazana.

Domyślnie

Same pomysły na zdjęcia bardzo fajne, ale mi osobiście wykonanie nie leży. W jedynce brakuje mi wyraźnego zbiegu perspektyw, gdyby któryś fotel rząd foteli był centralnie byłoby lepiej i może trochę więcej od góry, no i brakuje ostrości na pierwszym planie. Dwójka: fajnie gra światło, ale jest trochę bałaganu wprowadzonego przez poręcze i przejście w prawym górnym rogu. Trójka: fajny temat i kolor, ale kuleje kadrowanie – albo wyżej, albo niżej i z mniej przypadkowym pierwszym planem. Czwórka: ciekawy eksperyment, ale wyszło... dziwacznie. Piątka – gdyby było bardziej centralnie (widać decentracje po środku) i trochę szerzej, bez cięcia kręgu okien – byłoby znacznie lepiej.

Uprawnienia umieszczania postów