Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Zachód unoszących się wspomnień

Zachód unoszących się wspomnień

1.

2.

Jak zwykle , co Wy na to ?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Mi chyba bardziej dwójeczka się widzi, chociaż ta dynamiczna jedynka... Sam nie wiem. Biorę obie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajne, podoba mi sie, zreszta - to moje ulubione klimaty
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Obie mają moc - niemniej dla mnie cukierkowo-dynamiczna jedynka zdecydowanie wygrywa
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

1 jest wspaniala. Co za spektakl natury. Pieknie sie dzieje i swietnie to pokazales. Bardzo mi sie podoba.
    P.S Nie wiem czy znasz stronke: timecatcher.com ,ale tam widzialem wiele podobnych zdjec...to zdjecie mogloby tam spokojnie sobie byc.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    1 jest wspaniala. Co za spektakl natury. Pieknie sie dzieje i swietnie to pokazales. Bardzo mi sie podoba.
    P.S Nie wiem czy znasz stronke: timecatcher.com ,ale tam widzialem wiele podobnych zdjec...to zdjecie mogloby tam spokojnie sobie byc.

Dzięki wielkie, stronka bardzo znana

A tak na powaznie sobie mysle, ze nad 2-ką musze jeszcze chyba posiedziec ? Brakuje mi w niej tego czegos co ma jedynka

Domyślnie

Właśnie,właśnie jedynka ma całą moc przekazu tego co dwójce brak. Wydaje mi się chyba,ale podobny kadr lub samą kompozycję co w dwójce już gdzieś widziałem ?? http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=163824

Domyślnie

Obydwie prace mogą zachwycić, ale dla mnie kadrowo wygrywa nr 1
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

zdjęcia fajne, ale temat strasznie oklepany.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów