Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: portrety 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    a co ma być?
    jest!

Chodzi o kiepskie wyciągnięcie od reszty... wygląda tak jakby nieumiejętnie zaznaczone lassem i rozjaśnione w programie...

Pytałem bo myslałem że masz jakąś koncepcję lub wyjasnienie na taki zabieg autystyczny, ale widzę że "jest bo jest, a jak sie nie podoba to sp.. adaj", nieprawdaż?

co za ludzie...

Domyślnie

oko jest zaświecone punktowo na planie, więc twoje domniemania o jakimś wyciąganiu , lasso itp. - nie trafiłeś.
    Nie wszyscy fotografują fotoszopem - część stara zrobić jak najwięcej na planie .
    Co do reszty - interpretowanie mojej wypowiedzi jako "sp..adaj" jest sporym nadużyciem

Domyślnie

na 1. też świecone punktowo? tak że zrobiło się jedno wielkie limo?

Domyślnie

widzę tragicznie wyglądające oko... albo zrypany wizaz, albo pobita modelka, albo zrypana obróbka... sorry ale wygląda jak wygląda...

Domyślnie

uhm... a oglądając zdjęcia.....nie przychodzi ci na myśl że ideą nie było zrobienie zdjęcia glamour i żeby kobieta wyglądała "zjawiskowo"?

Domyślnie

Wybacz, ale nie chwytam tego tłumaczenia. Czy to wina świecenia, nieświecenia, obróbki czy czegokolwiek innego tak naprawdę nie powinno widza obchodzić. Wazne to jak wygląda a IMHO wygląda to źle... i stawianie laleczek barbie jako przeciwwagi jest dla mnie śmieszne...

Domyślnie

No nic na to nie poradzę.Nie mam ci co napisać.
    To ze dla mnie w tej sytuacji zdjęciowej na plus działają wszelkie niedoskonałości cery, wieku itp.?
    Że ładnie wyglądająca buźka mnie tu nie interesowała?
    Jak bym chciał buziunię to zrobił bym tak:
    Tak tutaj też zostawiłem nie szopowaną skórę dookoła oczu bo dla mnie sa dzięki temu prawdziwsze.
    Możesz się z tym nie zgadzać możesz uważać to za śmieszne. Tak po prostu jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Wybacz, ale nie chwytam tego tłumaczenia. Czy to wina świecenia, nieświecenia, obróbki czy czegokolwiek innego tak naprawdę nie powinno widza obchodzić. Wazne to jak wygląda a IMHO wygląda to źle... i stawianie laleczek barbie jako przeciwwagi jest dla mnie śmieszne...
    Zgadzam się z tą opinią.

Oko wygląda jak "początki z photoshopem" ale skoro mówisz że to jest świecone... dla mnie sposób w jaki to osiągnąłeś jest mało ważny, efekt ma być zadowalający a ten moim zdaniem nie jest.

Jedynka mi się podoba

Domyślnie

No 3ka w akcie raczej

Pozdr.
    Nikon System

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów