Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Monika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mamy wrażenie jakby modelka się wychylała do nas, do kamery, wciskała w obiektyw. Jeżeli zapomnimy o obiektywie, to wygląda jakby chciała nam coś powiedzieć na ucho, albo pocałować. No i fajnie tylko... kompletnie do tego nie pasuje wyraz twarzy. Która zastygła w jakimś takim niespełnionym oczekiwaniu. Pełnym wiary w to, co stanie się za chwilę. I tak trwa w tej pozie dzień po dniu, od tygodni, od miesięcy.
    Niepotrzebnie porysowana szyja - trochę delikatniej z tą teksturą bym postąpił. Generalnie nieźle, ale dla mnie to albo dobre zdjęcie, albo słabe. W zależności od tego jak do tematu podejdziemy. Czy emocjonalnie, czy technicznie. Jeżeli autor jest artystą i zdjęcie wystąpi obok innych prac twórczych - będzie super. Jeżeli to jednorazowy portret w tym stylu - to... hmm... mimo tego, coraz bardziej zaczyna mi się ten obraz podobać. Jutro może uznam za bardzo dobry. Przemyślę to jeszcze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Mamy wrażenie jakby modelka się wychylała do nas, do kamery, wciskała w obiektyw. Jeżeli zapomnimy o obiektywie, to wygląda jakby chciała nam coś powiedzieć na ucho, albo pocałować. No i fajnie tylko... kompletnie do tego nie pasuje wyraz twarzy. Która zastygła w jakimś takim niespełnionym oczekiwaniu. Pełnym wiary w to, co stanie się za chwilę. I tak trwa w tej pozie dzień po dniu, od tygodni, od miesięcy.
    Niepotrzebnie porysowana szyja - trochę delikatniej z tą teksturą bym postąpił. Generalnie nieźle, ale dla mnie to albo dobre zdjęcie, albo słabe. W zależności od tego jak do tematu podejdziemy. Czy emocjonalnie, czy technicznie. Jeżeli autor jest artystą i zdjęcie wystąpi obok innych prac twórczych - będzie super. Jeżeli to jednorazowy portret w tym stylu - to... hmm... mimo tego, coraz bardziej zaczyna mi się ten obraz podobać. Jutro może uznam za bardzo dobry. Przemyślę to jeszcze.
    fajna interpretacja, w podobny sposob odczuwam to zdjecie.
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Mamy wrażenie jakby modelka się wychylała do nas, do kamery, wciskała w obiektyw. Jeżeli zapomnimy o obiektywie, to wygląda jakby chciała nam coś powiedzieć na ucho, albo pocałować.
    A jakby założyć, że czeka, aż się ją pocałuje, to mina na tym zdjęciu jest wręcz idealna
    Patrząc z tej perspektywy mysle, ze zdjęcie jest niemalże idealne :]
    Najgorsze w Twoich interpretacjach jest to, że po przeczytaniu gubię swoją

Tylko... czy dookoła oczu nie przebijają się skrawki koloru?
    Naucz się czytać

Uprawnienia umieszczania postów