Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Cieniasy i inne

Domyślnie Cieniasy i inne

Nie wiem wogóle czy to tak naprawdę ten dział ... ale w końcu to widoczki tylko, że obcięte

Wszystko jest efektem wczorajszego popłudniowego spaceru wokół Kopca Kościuszki w Krakowie. Oczywiście ciekaw jestem Waszej opinii czy te ujęcia nadają się do czegoś

1)

2)

3)

4)

Bonusik niecieniowy:
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

... nie potrafie wypowiedziec slowa. Kadry do niczego...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

...widziałem kopca cień ...brak treści

Domyślnie

3 jest w sumie spoko.

Domyślnie

"Cieniasy" są, innych nie widać...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadry są miałkie i według mnie do niczego.

Natomiast oglądając od czasu do czasu jakąś wystawę fotograficzną mogę powiedzieć, że z powodzeniem nadają się na zrobienie wystawy, pod warunkiem rzecz jasna napisania odpowiednio bełkotliwego słowa wstępnego. Powinno się w nim znaleźć sformułowanie 'holistyczna wizja', przy czym najlepiej wypada oczywiście 'holistyczna wizja człowieka'.

Gwoli prawdy muszę wspomnieć że widziałem wystawy z o wiele gorszymi zdjęciami (niemniej przedmowa zawsze obowiązuje).
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

o cholera ale dostałem po dupie. Hmmm chyba nie zachowałem dystansu. No cóż ... przynajmniej tytuł się przydał
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Uprawnienia umieszczania postów